Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Κορωνοϊός- Πρώην CEO της Goodyear: Τι είπε ο γιος του 52χρονου που πέθανε από τον ιό

«Ήταν υγιέστατος κι έφυγε, τον πήρε ο ιός»

4 Απριλίου 2020 17:40
Κορωνοϊός- Πρώην CEO της Goodyear: Τι είπε ο γιος του 52χρονου που πέθανε από τον ιό
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο πρώην CEO της Goodyear Hellas, Νίκος Σπανός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, λόγω των επιπλοκών από τον κορωνοϊό.

Ο 24χρονος γιος του , όπως αποκάλυψε η μητέρα του, έμαθε ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή με βιντεοκλήση, καθώς κι ο ίδιος νοσηλεύεται, αφού εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Ήταν υγιέστατος κι έφυγε, τον πήρε ο ιός» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γιος του, επισημαίνοντας ότι ο κορωνοϊός χτυπά και ανθρώπους «που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα όπως κι εμένα. Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι άλλες, πόσες... Μιάμιση βδομάδα μέσα στο νοσοκομείο». Μάλιστα δεν παραλείπει να καλέσει τους πάντες «να κάτσουν όλοι μέσα στα σπίτια τους, δηλαδή πόσο μυαλό θέλει».

«Με βιντεοκλήση ενημέρωσα τον γιο μου ότι ο μπαμπάς του έφυγε» Η πρώην σύζυγος του Νίκου Σπανού αποκάλυψε ότι ενημέρωσε με βιντεοκλήση τον γιο της που νοσηλεύεται για τα όσα συνέβησαν. «Τον ενημέρωσα με βιντεοκλήση, γιατί δεν μπορώ να πάω, ότι ο μπαμπάς του έφυγε» είπε.

Μιλώντας για τον Νίκος Σπανό ανέφερε ότι ήταν υγιέστατος, ενώ έκανε λόγο για ένα αξιόλογο άτομο, πολύ αγαπητό.

Όταν νόσησε με κορωνοϊό, είχε πυρετό, καθώς είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα. Μίλησε με τον ΕΟΔΥ και τον παρέπεμψαν για εξετάσεις.

«Πήγε έκανε το τεστ, έγινε Δευτέρα, Τετάρτη βγήκε η απάντηση. Του είπαν να καλέσει το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο. Και πήγε το ασθενοφόρο και τον πήρε, είχε 39 πυρετό», είπε. Ωστόσο ήταν άτυχος, καθώς δεν άντεξε τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

«Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν να τύχει σε εμάς», είπε η γυναίκα. Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε 67, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share