Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

36χρονη γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό λίγες ώρες αφότου γέννησε

Σοκ!

4 Απριλίου 2020 16:02
36χρονη γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό λίγες ώρες αφότου γέννησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 36χρονη γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό στην Ουκρανία λίγες ώρες αφότου γέννησε. Επίσης, μια 48χρονη μητέρα εξάχρονων δίδυμων αγοριών έχασε τη μάχη από τον κορωνοϊό παρότι δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα μόλις 72 ώρες μετά την εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Daily Mail, η 36χρονη πιστεύεται ότι μολύνθηκε από τον ιό ενώ βρισκόταν σε περιγεννητικό κέντρο σε πόλη στη δυτική Ουκρανία. Η άτυχη γυναίκα εισήχθη εκεί στις 10 Μαρτίου και εμφάνισε συμπτώματα του ιού έπειτα από 19 ημέρες.

«Στις 29 Μαρτίου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πολύ. Τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα της έπεσαν, ανέβασε υψηλό πυρετό και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Διαγνώστηκε με πνευμονία και έπειτα από εξετάσεις βρέθηκε ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μετά τον τοκετό η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο. Εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε», είπε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του κέντρου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Μας είπαν ότι πεθαίνει. Πέθανε λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο την κόρη της», δήλωσε συγγενής της, η οποία κατηγορεί το κέντρο για τον θάνατο της 36χρονης καθώς όπως ανέφερε την είχαν στο ίδιο δωμάτιο με δύο άλλες ασθενείς που είχαν πυρετό.

Σοκ στη Βρετανία: 36χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα έγινε η νεότερη νοσοκόμα νεκρή από κορωνοϊό!

Σοκ προκλήθηκε στη Βρετανία με το θάνατο μιας 36χρονης νοσοκόμας από κορωνοϊό, που έγινε η νεότερη που καταλήγει εξαιτίας του φονικού ιού, χωρίς μάλιστα να έχει εμφανίσει υποκείμενα νοσήματα.

Η Αρέμα Νασρίν διαγνώστηκε θετική, αφού πρώτα είχε πυρετό, πόνους στο σώμα και βήχα. Η ίδια διακομίστηκε στην εντατική, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συναδέλφους της. Όλα αυτά, με τους θανάτους στο Νησί να αυξάνονται διαρκώς.

Η αδελφή της, Καζίμα, παρά το θρήνο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, αναφέροντας πως «δεν κινδυνεύουν μόνο οι ηλικιωμένοι από αυτόν τον ιό», ώστε να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό, συμπληρώνοντας πως «η αδελφή μου ήταν νεαρή και σε καλή φυσική κατάσταση».

Όσο για το πώς εξελίχθηκε η περιπέτεια μέχρι το θάνατο της αδελφής της, η Καζίμα ανέφερε πως «ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα και το αισθανόταν στα πνευμόνια της. Πήγε, έτσι, στο νοσοκομείο κι εκεί διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Δε μας άφησαν, φυσικά να την επισκεφθούμε. Είναι η βασίλισσά μου, είμαστε συντετριμμένοι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share