Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έσκασε είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Ευχάριστα νέα!

4 Απριλίου 2020 08:59
Έσκασε είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος. Με μία ανακοίνωση έγινε γνωστό, ότι θα μοιραστούν 3 εκατ. ευρώ για τους 13.575 εργαζόμενους των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η διοίκηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ενημέρωσε πριν λίγες ημέρες, ότι προχωρά στην διάθεση ποσού άνω των 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους της. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, που βρίσκονται στην "πρώτη γραμμή" ανά την Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με ψυχή, δύναμη, ομαδικότητα, φροντίδα και ζήλο. "Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλετε, για να μην λείψει τίποτα από τα ελληνικά νοικοκυριά! Αλλά και μια επιβράβευση, που έρχεται αυτονόητα για όλα όσα προσφέρετε".

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, ανακοίνωσε ότι "Για όλους τους 13.575 εργαζόμενους, στα καταστήματα και τις αποθήκες – τους δικούς μας ήρωες, θα διαθέσουμε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ως ένδειξη επιβράβευσης και αναγνώρισης για την καθημερινή αφοσίωση στους πελάτες μας".

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, όλοι οι εργαζόμενοι στην "ΑΒητική" Οικογένεια δίνουν μια μεγάλη "μάχη" ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας, να νιώθουν ασφαλείς και να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται στα καταστήματα ΑΒ. Σε κάθε γειτονιά. Για κάθε οικογένεια." Εκτός όμως, από αυτή την εξαιρετική είδηση, πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστή και η νέα συνεργία του ΑΒ Βασιλόπουλου με την SPEEDEX (διαβάστε εδώ περισσότερα για τη νέα συνεργασία).

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγοράστε απαραίτητα τρόφιμα για την προετοιμασία των Πασχαλινών σε σούπερ τιμές

Το Πάσχα κοντεύει. Έτσι όλοι μας, αναζητάμε οικονομικές τιμές σε τρόφιμα για να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος φρόντισε για εμάς και έβγαλε μια σούπερ προσφορά που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Μπορεί η κατάσταση παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας να είναι δύσκολη, λόγω του φονικού ιού, ωστόσο κανείς μας δεν πρέπει να χάσει το χαμόγελό του και την αισιοδοξία του. Φέτος το Πάσχα, για πρώτη φορά, θα το περάσουμε στα σπίτια μας, όμως αυτό δε σημαίνει, ότι πρέπει να ξεχάσουμε τις παραδόσεις μας.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει προσφορές. Σήμερα, λοιπόν, κοιτάζοντας το φυλλάδιο του σούπερ μάρκετ, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε βούτυρα lurpak αλλά και σε αλεύρι αλλατίνη για όλες τις χρήσεις. Πρόκειται για 2 υλικά που είναι απαραίτητα για τα πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια.

Όλα τα βούτυρα της συγκεκριμένης εταιρείας κοστίζουν 2,72 ευρώ και το αλεύρι 2,40! Η προσφορά ισχύει έως την Κυριακή 12/04/2020. Για να δείτε όλο το φυλλάδιο με τις σούπερ τιμές, μπείτε εδώ. Αν πάλι θέλετε κάποιο άλλο τρόφιμο, δείτε εδώ μια ξεχωριστή προσφορά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share