Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

68χρονη γιαγιά σκότωσε, μαγείρεψε και... Η εικόνα από την κάμερα ασφαλείας σοκάρει

Ανατριχιάζει!

4 Απριλίου 2020 07:45
68χρονη γιαγιά σκότωσε, μαγείρεψε και... Η εικόνα από την κάμερα ασφαλείας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γιαγιά της φωτογραφίας μόνο καλή δεν είναι, αφού έχει σκοτώσει και έχει μαγειρέψει ανθρώπους. Πρόκειται για μια ιστορία που ανατριχιάζει.

Μετά την γιαγιά που σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της, γνωρίσαμε μια ηλικιωμένη, η οποία έκανε τρομερά εγκλήματα. Ο λόγος για την Ταμάρα Σαμσόνοβα. Η Ταμάρα Σαμσόνοβα, είναι 68 ετών και μόνο μια καλοκάγαθη γριούλα δεν είναι... Η γυναίκα αυτή ήταν ύποπτη για τις δολοφονίες 11 ανθρώπων στην Ρωσία!

Στο τελευταίο θύμα της του έκοψε το κεφάλι και το έκρυψε σε μια κατσαρόλα! Μάλιστα, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την σκηνή που η γυναίκα μεταφέρει το κεφάλι του θύματος. Η 68χρονη ήταν τόσο αφοσιωμένη στο αιματηρό της έργο που κρατούσε ημερολόγιο! Η Ταμάρα Σαμσόνοβα, όχι μόνο σκότωνε τα θύματά της αλλά και τα έτρωγε! Την συνέλαβαν πριν λίγο καιρό, όταν βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στην γειτονιά της.

Η Σαμσόνοβα ομολόγησε την δολοφονία της 79χρονης Βαλεντίνας Ουλάνοβα, την οποία φρόντιζε και χρησιμοποίησε ένα σιδεροπρίονο για να την κομματιάσει. Μετέφερε κάποια από τα μέλη της άτυχης γυναίκας σε πλαστικές σακούλες και έβαλε το κεφάλι της σε μια κατσαρόλα και το κατέβασε στο ισόγειο του σπιτιού της. Ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει το κεφάλι της γυναίκας το οποίο εικάζουν ότι πέταξε στα σκουπίδια.

Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι της 68χρονης βρήκε το ημερολόγιό της το οποίο ήταν γραμμένο σε τρεις γλώσσες και μέσα σε αυτό περιέγραφε άλλες 10 δολοφονίες σε περίοδο 20 ετών. Αυτό που ψάχνουν, επίσης είναι να διασταυρώσουν αν όπως περιγράφει στο ημερολόγιό της έτρωγε κιόλας τα θύματά της!

Οι γείτονές της έβλεπαν κατά καιρούς νέους άνδρες ή γυναίκες, τους οποίους φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της. Και σύμφωνα με την αστυνομία κάποιοι από αυτούς είναι αγνοούμενοι!

92χρονη ανήμπορη γιαγιά ζούσε για χρόνια εγκλωβισμένη σε κλουβί - Ο λόγος; Θα σας σοκάρει

Συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν μια 92χρονη γιαγιά, να μένει για χρόνια σε ένα κλουβί. Ο λόγος ήταν ο γιος της και η νύφη της που την ανάγκασαν να ζει εκεί.

Η φωτογραφία που δείχνει τη γυναίκα μέσα στο κλουβί της, στην επαρχία Guangxi, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες κι έχει αναστατώσει το διαδίκτυο. Απαιτήθηκε η παρέμβαση του Δήμου για να αποφυλακιστεί η γυναίκα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αναφέρει Κινέζικο site.

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα, κρατούνταν φυλακισμένη για αρκετά χρόνια, χωρίς αρκετό φαγητό ή ρούχα. Τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο. Οι υπάλληλοι επισκέφθηκαν τη γυναίκα και την πήραν στο νοσοκομείο.

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, ότι η φωτογραφία της 92χρονης, έδειξε τις συνθήκες στις οποίες κρατούνταν. Ένα μέρος με ελάχιστο φωτισμό, με κακές συνθήκες υγιεινής και χωρίς κρεβάτι. Αναγκαζόταν να κοιμάται πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου και η μόνη ζεστασιά που είχε ήταν ένα πάπλωμα.

Το κλουβί της ήταν συνεχώς κλειδωμένο. Ο γιος της και η νύφη της ρωτήθηκαν από αρμόδιους αξιωματικούς, οι οποίοι ανέφεραν, ότι δέχτηκαν άσχημη συμπεριφορά και πως δεν είχαν καμία διάθεση για συζήτηση.

Οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να αναφέρουν την υπόθεση στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία διεξήγαγε αμέσως έρευνα και επισκέφθηκε τη γυναίκα. Στο πλαίσιο της έρευνας, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σημείο εκείνο. Βρήκαν τη γυναίκα να ζει σε ένα κλουβί μικρότερο από 10 τ.μ. Τότε, διέταξαν το ζευγάρι να απελευθερώσει αμέσως την γυναίκα και να την μεταφέρει στο σπίτι της.

Εκείνοι την έκαναν μπάνιο, ενώ αξιωματούχοι της έφεραν καθαρά ρούχα. Εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είχαν επίσης αποσταλεί στο σημείο εκείνο, για να της κάνουν κάποιες βασικές εξετάσεις πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο για θεραπείες. Η αστυνομία αναφέρει ότι περιμένει την ανάρρωση της ηλικιωμένης πριν προβεί σε περαιτέρω ερωτήσεις. Πολλοί άνθρωποι έχουν μοιραστεί την οργή τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά του γιου της και της νύφης της. Ένας χρήστης σχολίασε: "Γιατί δεν πάνε οι ίδιοι να ζήσουν στο χοιροστάσιο;" Ενώ ένας άλλος έγραψε: "Κάνε παιδιά να δεις καλό…"

Ας ελπίσουμε η γιαγιούλα να αναρρώσει γρήγορα και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε τέτοιου είδους θέματα, δείτε εδώ μια συγκινητική ιστορία με έναν παππού και μια γιαγιά. Θα δακρύσετε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share