Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Ιλένια Ουίλιαμς

Σοκ!

3 Απριλίου 2020 18:44
Θετική στον κορωνοϊό η Ιλένια Ουίλιαμς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετική στον κορωνοϊό είναι και η Ιλένια Ουίλιαμς. Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έκανε τη δυσάρεστη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Μένουμε Alpha». Ενώ, σε μία σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον κορωνοϊό

Η ίδια μίλησε μέσω Skype στην μεσημεριανή εκπομπή και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα βρισκόταν ήδη πέντε ημέρες μέσα στο σπίτι της.

«Πέρασα και εγώ τον ιό η αλήθεια είναι. Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα όταν το έμαθα, αλλά αγχώθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν εμφάνισα τα συμπτώματα ήμουν ήδη πέντε μέρες μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς την οικογένειά μου και μεγαλύτερους ανθρώπους είχα να τους δω ήδη δυο εβδομάδες. Όποιον σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα συναντήσει, τον ενημέρωσα», ανέφερε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Σοκ: Πέθανε θρυλικός σχεδιαστής από κορωνοϊό (photo)

Ο Sergio Rossi, ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων, πέθανε σε ηλικία των 84 ετών. O κορυφαίος σχεδιαστής, ο οποίος ίδρυσε ένα από τα πιο φημισμένα labels υποδημάτων της Ιταλίας το 1968, πέθανε σε νοσοκομείο στη Τσεζένα της Ιταλίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό.

Ο Sergio Rossi γεννήθηκε στο San Mauro Pascoli, μία από τις πιο σημαντικές περιοχές υποδηματοποιίας της Ιταλίας, το 1935. Έμαθε το εμπόριο από τον πατέρα του, άρχισε να παράγει υποδήματα στη δεκαετία του ’50 και κυκλοφόρησε την ομώνυμη σειρά του το 1968. Καθώς δούλευε το δικό του label, συνεργάστηκε επίσης με oίκους μόδας όπως Versace, Dolce & Gabbana και Azzedine Alaïa. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού επίσης από τον φονικό ιό.

Τα κορυφαία παπούτσια του, όπως το περίφημο σανδάλι Opanca, ενέπνευσαν γενιές σχεδιαστές υποδημάτων, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Gianvito Rossi, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πατέρα του έως ότου η επιχείρηση πουληθεί στο Gucci Group (τώρα Kering) το 1999. Ο Gianvito συνέχισε την οικογενειακή κληρονομιά ξεκινώντας το δικό του ομώνυμο label το 2007.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share