Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την άρπαξε από τον λαιμό και την χτυπούσε μέχρι που λιποθύμησε - Μόλις είδε την μύτη της θα κατατρομάξετε

Δεν το περίμενε

3 Απριλίου 2020 18:20
Την άρπαξε από τον λαιμό και την χτυπούσε μέχρι που λιποθύμησε - Μόλις είδε την μύτη της θα κατατρομάξετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα κακοποιήθηκε από τον συντορφό της, όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Όταν είδε τι της έκανε και την μύτη της άρχισε να ουρλιάζει.

Η Μισέλ Μεσσέρ είναι μία 30χρονη γυναίκα από το το Μyrtle Beach της Νότιας Καρολίνας. Όταν ζήτησε από το αγόρι της να μιλήσουν για την σχέση τους, δεν είχε ιδέα πώς θα αντιδρούσε.

Ήταν με τον Κρις Κάμπελ για περίπου 8 μήνες, αλλά όπως του εξήγησε εκείνο το απόγευμα, τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήλπιζε και είχε αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους. Αυτό όμως τον έκανε να εξοργιστεί.

«Με έσπρωξε προς τον τοίχο… το πρόσωπό του ήταν ακριβώς μπροστά από το δικό μου και άρχισε να ουρλιάζει,’ θυμάται η Μισέλ . Φοβήθηκε για τη ζωή της και του είπε πως θα φωνάξει την αστυνομία.

Τότε, άρχισε να την απειλεί και της είπε: ‘Αν καλέσεις την αστυνομία, θα σε καταστρέψω!’ και έφυγε από το διαμέρισμα.

Εβδομάδες μετά, η Μισέλ έτυχε να συναντήσει τον Κρις σε ένα τοπικό εστιατόριο. Της είπε να πάνε στο αμάξι να μιλήσουν. Εκείνη συμφώνησε και έκατσε στην θέση του συνοδηγού. Αλλά ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να κάνουν μία αθώα συζήτηση. Κάτι αντίστοιχο έπαθε και μια άλλη γυναίκα, όπως θα δείτε εδώ, και χρειάστηκε επέμβαση στην μύτη.

‘Μόλις έκλεισα την πόρτα την κλείδωσε και έγινε πολύ βίαιος. Άρχισε να με χτυπάει παντού.’

Προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό της όσο πιο καλά μπορούσε, αλλά ο Κρις ήταν πιο δυνατός. Τότε ήρθε η φρικιαστική στιγμή που η Μισέλ ποτέ δεν θα ξεχάσει. ‘Ανέβηκε πάνω μου και ένιωσα τα δόντια του να δαγκώνουν τη μύτη μου.’

Ο έντονος πόνος και η απώλεια αίματος την σόκαραν και για λίγο λιποθύμησε. Όταν συνήλθε ήταν μπερδεμένη και τον ρώτησε τι είχε συμβεί. Εκείνος απάντησε με ήρεμη φωνή: ‘Σου έκοψα τη μύτη.’

Αρχικά δεν τον πίστεψε. Μόλις όμως έπιασε το πρόσωπό της, παρατήρησε πως δεν έλεγε ψέματα. Υπήρχε παντού αίμα. Πριν το καταλάβει η Μισέλ , ο Κρις είχε αρχίσει να την πνίγει. Κάπως βρήκε τη δύναμη όμως να ανοίξει την πόρτα και έπεσε στο χώμα. Ευτυχώς, ένας περαστικός που τους είδε κάλεσε την αστυνομία.

Μετά θυμάται να ξυπνάει στο νοσοκομείο. Είχε χάσει πολύ αίμα αλλά το πραγματικό σοκ ήταν όταν κοίταξε τον καθρέφτη.

Όταν ο Dr. Andrew Ordon από την τηλεοπτική σειρά «The Doctors» έμαθε την ιστορία της Μισέλ , συμφώνησε να κάνει την επέμβαση για την ανοικοδόμηση της μύτης της. Αυτό θα γινόταν μέσα σε ένα διάστημα αρκετών επεμβάσεων και εβδομάδων. Η πολύπλοκη διαδικασία περιελάμβανε και τη χρήση δέρματος από το μέτωπό της.

Όταν η επέμβαση ολοκληρώθηκε, η Μισέλ εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ. Μου έδωσαν πίσω τη μύτη μου. Νιώθω όμορφη ξανά. Είναι ωραίο να περπατάς στον δρόμο και να μην τρομάζεις κανέναν.’

Ο Κρις Κάμπελ κατηγορήθηκε για απόπειρα φόνου. Στην απολογία του δήλωσε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή 15 χρόνων φυλάκισης. Επίσης, δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για μία άλλη υπόθεση και τελικά κατέληξε με ποινή 20 χρόνων.

Δείτε την Μισέλ να λέει την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ευτυχώς, άφησε πίσω αυτή την εποχή και παρά τα ψυχολογικά τραύματα, είναι ευγνώμον για όσους τη βοήθησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αναρρώσει . ‘Μου άλλαξαν τη ζωή και τώρα πια νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου.’

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share