Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο χώρο της μόδας: Το 20χρονο μοντέλο Τζίνα Βογιατζή ήταν αυτή που βρέηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη (photo)

Mε το δεμένο λουρί σκύλου στο χέρι

3 Απριλίου 2020 16:02
Σοκ στο χώρο της μόδας: Το 20χρονο μοντέλο Τζίνα Βογιατζή ήταν αυτή που βρέηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας καθώς το 20χρονο μοντέλο Τζίνα Βογιατζή ήταν αυτή που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη με το δεμένο λουρί σκύλου στο χέρι. Ακόμα ένα σοκ στο χώρο της μόδας μετά τον θανάτου 31χρονου μοντέλου!

Συγκεκριμένα, η 20χρονη καλλονή έχασε τη ζωή της με ένα απίστευτο τρόπο προχθές στην περιοχή του Παλαιοκάστρου της Θεσσαλονίκης. Έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από βραχώδη πλαγιά 5ο μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η Τζίνα βρέθηκε νεκρή από περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, με το σκυλάκι της να είναι δίπλα της!

Η όμορφη Τζίνα σπούδαζε οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε συνεργασία και με το πρακτορείο μοντέλων
Τeam Model Managment που την αποχαιρέτησε μέσα από τα social media: «Καλό ταξίδι Τζίνα».
Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας…Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της.Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο…Η σκέψη μας είναι μαζί σας»…

Καλό ταξίδι Τζίνα". Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας... Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν...

Posted by TEAM modelmanagement on Wednesday, April 1, 2020

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του μοντέλου Μαρίας Μαχαίρα: Τραγική φιγούρα η κόρη της μέσα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα! (photos)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του μοντέλου Μαρίας Μαχαίρα, η οποία έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 52 ετών. Ράκος ήταν ο άντρας της και τραγική φιγούρα η κόρη της μέσα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα!

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρει πως, αν και δεν γνώριζαν πολλοί για τη μάχη που έγινε, όμως ο αδερφός της Μαρίας είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο πατέρας Μάξιμος, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια του γολγοθά που εκείνη ανέβαινε το τελευταίο διάστημα.

Η κηδεία του πρώην μοντέλου τελέστηκε χθες το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Δάφνη.

Συντετριμμένη και η Βάνα Μπάρμπα, από τις πιο πιστές φίλες της Μαρίας Μαχαίρα, δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά της την κόρη της φίλης της, Σμαράγδα.

Συγκλονισμένος ήταν και ο σύζυγός της Μαρίας, Ρομπέρτο Μαχαίρας.

31χρονο μοντέλο συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα! Σοκ στο χώρο της μόδας! (photo)

Σοκ στο χώρο της μόδας με το 31χρονο μοντέλο Marijana Mirjanic από την Σερβία να συλλαμβάνεται καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της όπλα και ναρκωτικά! Παράλληλα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Η Marijana Mirjanic με χιλιάδες followers στο Instagram είχε μια πολύ glamorous ζωή την οποία και προέβαλε αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή γυναίκα είχε διπλή ζωή.

Να σημειωθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο όχημα του Mirjanic έχουν σταλεί για ανάλυση για να διαπιστωθεί εάν είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες ή αν πρόκειται να πωληθούν στη μαύρη αγορά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share