Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: 57 νεκροί στην Ελλάδα - 52χρονος στο Αττικόν

Συνεχίζει να μεγαλώνει η λίστα

3 Απριλίου 2020 15:39
Κορωνοϊός: 57 νεκροί στην Ελλάδα - 52χρονος στο Αττικόν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 52χρονος άνδρας που είχε νοσήσει από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο «Αττικόν Νοσοκομείο», φέρεται να κατέληξε σήμερα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού σήμερα, που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 57. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι 72χρονη από το Καρυοχώρι υπέκυψε ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη διασωληνωμένη.

Το πρωί της Παρασκευής είχαν γίνει γνωστοί άλλοι δύο θάνατοι από κορωνοϊό και συγκεκριμένα ενός 66χρονου από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Έδεσσας, και ενός 78χρονου στην Αλεξανδρούπολη.

48χρονη μητέρα έχασε τη μάχη από τον κορωνοϊό - 72 ώρες μετά τα πρώτα συμπτώματα

48χρονη μητέρα εξάχρονων δίδυμων αγοριών έχασε τη μάχη από τον κορωνοϊό παρότι δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα μόλις 72 ώρες μετά την εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων.

Η Caroline Saunby πέθανε αφού κατέρρευσε στο σπίτι της και μεταφέρθηκε με ιπτάμενο ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο James Cook στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας. Σοκ προκλήθηκε και στη Βρετανία με το θάνατο μιας 36χρονης νοσοκόμας από κορωνοϊό, που έγινε η νεότερη που καταλήγει εξαιτίας του φονικού ιού

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα συμπτώματα της ασθένειας έκαναν την εμφάνισή τους την περασμένη Πέμπτη και τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε την Κυριακή. Ειδικότερα, η 48χρονη ένιωσε άρρωστη και υποψιαζόταν αμυγδαλίτιδα λόγω του πονόλαιμου την Πέμπτη. Τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αφού αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναπνοή κατέρρευσε στο σπίτι της.

Η αδερφή της Caroline την περιέγραψε ως «μικροβιοφοβική», τόνισε ότι έπλενε διαρκώς τα χέρια της και έπαιρνε κάθε απαραίτητο μέτρο ασφαλείας. «Οι ζωές μας έχουν καταστραφεί για πάντα από αυτόν τον τρομακτικό ιό που οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην παίρνουν αρκετά σοβαρά. Η Caroline ήταν 48 ετών, σε καλή φυσική κατάσταση και υγιής χωρίς υποκείμενα νοσήματα και μας την πήραν σε λίγες μέρες. Πότε ο κόσμος θα αρχίσει να το παίρνει όσο σοβαρά χρειάζεται;», έγραψε στο Facebook η αδερφή της Caroline

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share