Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε θρυλικός σχεδιαστής από κορωνοϊό (photo)

Θρήνος...

3 Απριλίου 2020 15:01
Σοκ: Πέθανε θρυλικός σχεδιαστής από κορωνοϊό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Sergio Rossi, ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων, πέθανε σε ηλικία των 84 ετών. O κορυφαίος σχεδιαστής, ο οποίος ίδρυσε ένα από τα πιο φημισμένα labels υποδημάτων της Ιταλίας το 1968, πέθανε σε νοσοκομείο στη Τσεζένα της Ιταλίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό.

Ο Sergio Rossi γεννήθηκε στο San Mauro Pascoli, μία από τις πιο σημαντικές περιοχές υποδηματοποιίας της Ιταλίας, το 1935. Έμαθε το εμπόριο από τον πατέρα του, άρχισε να παράγει υποδήματα στη δεκαετία του ’50 και κυκλοφόρησε την ομώνυμη σειρά του το 1968. Καθώς δούλευε το δικό του label, συνεργάστηκε επίσης με oίκους μόδας όπως Versace, Dolce & Gabbana και Azzedine Alaïa. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού επίσης από τον φονικό ιό.

Τα κορυφαία παπούτσια του, όπως το περίφημο σανδάλι Opanca, ενέπνευσαν γενιές σχεδιαστές υποδημάτων, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Gianvito Rossi, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πατέρα του έως ότου η επιχείρηση πουληθεί στο Gucci Group (τώρα Kering) το 1999. Ο Gianvito συνέχισε την οικογενειακή κληρονομιά ξεκινώντας το δικό του ομώνυμο label το 2007.

Σοκ: 39χρονος Dj πέθανε από κορωνοϊό

Ο 39χρονος Dj, Conrad Buchanan έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ ήταν υγιέστατος. Θλίψη και στην showbiz καθώς 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Στις 14 Μαρτίου ο 39χρονος που ζει στη Φλόριντα, άρχισε να αισθάνεται άρρωστος και η γυναίκα του Nicole του πρότεινε να πάει να κάνει το τεστ. Εκείνος όμως αρνήθηκε καθώς λόγω της ηλικίας του, αλλά και πως δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα, θεωρούσε αδύνατο πως νοσεί από κορωνοϊό, θεωρώντας πως είναι μία απλή γρίπη.

Στις 22 Μαρτίου, ο Buchanan ήταν σε άσχημη κατάσταση και η γυναίκα του τον πήγε άμεσα στο νοσοκομείο. Αμέσως τον πήραν από την είσοδο οι πρώτες βοήθειες και όταν η γυναίκα του πάρκαρε και μπήκε στο νοσοκομείο, έμαθε πως ο άντρας της υπέκυψε.

Η γυναίκα του και η κορούλα του Skye, μίλησαν και είπαν τη συγκλονιστική αυτή ιστορία, για να καταλάβει ο κόσμος το πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι και πως ο κορωνοϊός δεν «λογαριάζει» τίποτα και κανέναν. Πάνω από όλα ζητούν να μείνει ο κόσμος σπίτι και με το παραμικρό σύμπτωμα να είναι σε εγρήγορση και να μην το αμελήσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share