Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Τουρίστες έγιναν τσακωτοί σε πάρτι με γυναίκες και ναρκωτικά παρά την καραντίνα (video)

Απίστευτο!

3 Απριλίου 2020 13:12
Κορωνοϊός: Τουρίστες έγιναν τσακωτοί σε πάρτι με γυναίκες και ναρκωτικά παρά την καραντίνα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορωνοϊός: Στη σύλληψη Βρετανών, Αμερικανών και Αυστραλών τουριστών που συμμετείχαν σε πάρτι με ναρκωτικά παραβιάζοντας και τους κανόνες περιορισμού προχώρησε η αστυνομία στην Ταϊλάνδη.

Συνολικά συνελήφθησαν εννέα τουρίστες και πέντε Ταϊλανδές για τη συμμετοχή τους στο πάρτι στην πόλη Πουκέ το βράδυ της Τετάρτης.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο φαίνονται οι Ταϊλανδές να φορούν σέξι μπικίνι και οι άνδρες να φορούν μαγιό.

Στην έφοδο στο διαμέρισμα στο οποίο διεξήχθη το παράνομο πάρτι εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Τους τουρίστες και τις Ταϊλανδές πρόδωσαν κάτοικοι της περιοχής που ενοχλήθηκαν από τον θόρυβο που έκαναν.

Σημειώνεται ότι στην Ταϊλάνδη έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

«Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβίαση των κανόνων έκτακτης ανάγκης και απαγόρευση συγκέντρωσης μεγάλων αριθμών ανθρώπων σε μικρούς χώρους» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το Πουκέ είναι η τέταρτη πιο μολυσμένη περιοχή με κορωνοϊό στην Ταϊλάνδη με 71 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι γειτονικές Φιλιππίνες.

Δείτε φωτογραφίες καθώς και βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός από κορωνοϊό (photo)

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός Eddie Large από το πετυχημένο κωμικό ντουέτο "Little and Large", αφού κόλλησε κορωνοϊό στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με καρδιακή ανεπάρκεια. Θλίψη και στον χώρο της μουσικής όπου 39χρονος Dj έχασε τη ζωή του επίσης από τον φονικό ιό.

Ο γεννημένος στη Γλασκώβη κωμικός, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Hugh McGinnis έγινε γνωστός για τη συνεργασία του με τον Syd Little. Ο γιος του Ryan McGinnis έγραψε στο Facebook: «Με μεγάλη θλίψη η μαμά μου κι εγώ πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο μπαμπάς Έντουαρντ ΜακΓκίνις πέθανε τις πρώτες ώρες του πρωινού. Υπέφερε από καρδιακή ανεπάρκεια και δυστυχώς, ενώ νοσηλευόταν, κόλλησε τον κορωνοϊό, κάτι που η καρδιά του δυστυχώς δεν ήταν αρκετά δυνατή για να το αντέξει. Ο μπαμπάς πάλεψε γενναία αρκετό καιρό. Λόγω της φρικτής αυτής επιδημίας δεν μπορέσαμε να τον επισκεφθούμε στο νοσοκομείο αλλά όλη η οικογένεια και στενοί φίλοι του μιλάγαμε καθημερινά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share