Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Λουκάς Στιβακτάς

Σοκ!

3 Απριλίου 2020 12:43
Θρήνος: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Λουκάς Στιβακτάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος για τη Λαμία στην είδηση του θανάτου του 46χρονου Λουκά Στιβακτά, ενός νέου ανθρώπου, που είχε συνδέσει το όνομά του με επιτυχημένες ραδιοφωνικές παραγωγές σε μερικούς από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Λαμίας. Πολύ δύσκολες στιγμές ζει αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Κότσιρας, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να χάνει αγαπημένο του πρόσωπο.

Το ραδιόφωνο και φυσικά η μουσική ήταν οι μεγάλες του αγάπες, ασχολούμενος επαγγελματικά από μικρή ηλικία και ως dj. Το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα στα 46 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του και να τον γνωρίσουν από κοντά. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Νίκη με την οποία απέκτησε και ένα παιδάκι.

Σοκ: 39χρονος Dj πέθανε από κορωνοϊό

Ο 39χρονος Dj, Conrad Buchanan έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ ήταν υγιέστατος. Θλίψη και στην showbiz καθώς 52χρονος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Στις 14 Μαρτίου ο 39χρονος που ζει στη Φλόριντα, άρχισε να αισθάνεται άρρωστος και η γυναίκα του Nicole του πρότεινε να πάει να κάνει το τεστ. Εκείνος όμως αρνήθηκε καθώς λόγω της ηλικίας του, αλλά και πως δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα, θεωρούσε αδύνατο πως νοσεί από κορωνοϊό, θεωρώντας πως είναι μία απλή γρίπη.

Στις 22 Μαρτίου, ο Buchanan ήταν σε άσχημη κατάσταση και η γυναίκα του τον πήγε άμεσα στο νοσοκομείο. Αμέσως τον πήραν από την είσοδο οι πρώτες βοήθειες και όταν η γυναίκα του πάρκαρε και μπήκε στο νοσοκομείο, έμαθε πως ο άντρας της υπέκυψε.

Η γυναίκα του και η κορούλα του Skye, μίλησαν και είπαν τη συγκλονιστική αυτή ιστορία, για να καταλάβει ο κόσμος το πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι και πως ο κορωνοϊός δεν «λογαριάζει» τίποτα και κανέναν. Πάνω από όλα ζητούν να μείνει ο κόσμος σπίτι και με το παραμικρό σύμπτωμα να είναι σε εγρήγορση και να μην το αμελήσει.

Θρήνος στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα - Πέθανε η Γκίτα Ραμζί από κορωνοϊό

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο της επιστήμονα Γκίτα Ραμζί που αφιέρωσε τη ζωή τους στην έρευνα για τον ιό HIV και πέθανε από κορωνοϊό. Ενώ, χθες από τον φονικό ιό έχασε τη ζωή του ένα βρέφος μόλις 6 εβδομάδων!

«Αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής στην πρόληψη του ιού HIV και στην εξεύρεση λύσεων για τις γυναίκες», δήλωσε στο BBC ο συνάδελφος και φίλος της εκλιπούσης ερευνήτριας, Γκάβιν Τσέρτσγιαρντ. Η επικεφαλής του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS, Γουίνι Μπιανίμα δήλωσε ότι ο θάνατος της καθηγήτριας Γκίτα Ραμζί είναι μια τεράστια απώλεια σε εποχή που ο κόσμος τη χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Η ερευνήτρια του HIV αρρώστησε, αφού επέστρεψε στη Νότια Αφρική από το Ηνωμένο Βασίλειο στα μέσα Μαρτίου. Κατέληξε την Τρίτη σε νοσοκομείο κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Ντέρμπαν. Ο αντιπρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Ντέιβιντ Μαμπούζα, έκανε λόγο για «ένα τεράστιο πλήγμα για ολόκληρο τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και τον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV / AΙDS».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share