Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Το 2020 θα ξεσπάσει ένας ιος σαν πνευμονία...» - Ανατριχιαστική προφητεία συγγραφέα 12 χρόνια πριν (photo)

Σοκ!

3 Απριλίου 2020 12:04
«Το 2020 θα ξεσπάσει ένας ιος σαν πνευμονία...» - Ανατριχιαστική προφητεία συγγραφέα 12 χρόνια πριν (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Το 2020 θα ξεσπάσει ένας ιος σαν πνευμονία...». Μια ανατριχιαστική προφητεία έρχεται στο φως για τον κορωνοϊό μέσα από ένα βιβλίο μιας συγγραφές, ο λόγος για την Σίλβια Μπράουν. Επίσης, μία σοκαριστική προφητική πρόβλεψη είχε κάνει ο Μπιλ Γκέιτς για την πανδημία του κορωνοϊού

«Το 2020 θα ξεσπάσει ένας ιος σαν πνευμονία σε όλο τον κόσμο και καμία θεραπεία από τις ήδη γνωστές δεν θα βοηθήσει.Θα εξαφανιστεί όσο ξαφνικά εμφανίστηκε. Θα επανεμφανιστεί δέκα χρόνια αργότερα και μετά θα εξαφανιστεί για πάντα», ανέφερε στο βιβλίο της «End of Days», το οποίο είχε γράψει το 2008 δηλαδή 12 χρόνια πριν!

5 χρόνια πριν - Η προφητική εκπομπή για τον κορωνοϊό το 2015 που σοκάρει (Video)

Ένα ρεπορτάζ το οποίο μετά από περίπου πέντε χρόνια αποδείχθηκε προφητικό και το οποίο έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, είχε φιλοξενήσει η RAI το 2015. Παράλληλα, σοκ προκαλεί πείραμα που προβλήθηκε στην ιαπωνική τηλεόραση και δείχνει πόσο επικίνδυνα είναι τα μικροσταγονίδια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αυτό Κινέζοι επιστήμονες κατασκεύαζαν τότε έναν πνευμονοιό προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια που επρόκειτο να εξυπηρετήσει μόνο την επιστημονική έρευνα.

Το ρεπορτάζ συμπλήρωνε ότι οι υπήρχαν διάφορες αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα, με όσους ήταν αντίθετοι να αναρωτιούνται αν ένα τέτοιο ρίσκο άξιζε; Όσον αφορά τον πνευμονοιό, η κρατική τηλεόραση της Ιταλίας ανέφερε τότε ότι οι Κινέζοι ερευνητές, εισήγαγαν πρωτεΐνη που έχει ληφθεί από νυχτερίδες στον ιό του SARS (οξεία πνευμονία), προερχόμενο από τα ποντίκια.

Έτσι δημιουργήθηκε ένας υπεριός που θα μπορούσε να βλάψει τον άνθρωπο, ωστόσο οι Κινέζοι διέτειναν ότι παραμένει κλειδωμένος στα εργαστήρια και εξυπηρετούσε ανάγκες μελέτης. Δεν ξέρουμε πόση βάση έχει το ρεπορτάζ των Ιταλών και αν οι Κινέζοι φέρουν ευθύνη για την εξάπλωση του κορωνοϊού παγκοσμίως. Αξίζει όμως να δείτε το ρεπορτάζ του 2015. Μάλιστα που να ήξεραν οι Ιταλοί τότε ότι η χώρα θα τους θα είναι μία από εκείνες που ο ιός θα έπληττες περισσότερο αμέτρητες απώλειες ανθρώπινων ζωών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share