Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βαρύ» πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα!

Θρήνος για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

3 Απριλίου 2020 11:48
«Βαρύ» πένθος για τον Γιάννη Κότσιρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες στιγμές ζει αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Κότσιρας, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να χάνει τη μητέρα του, Νίκη.

Το αγαπημένο πρόσωπο του διάσημου τραγουδιστή και τραγουδοποιού δε βρίσκεται πια εν ζωή και ο ίδιος φρόντισε με ένα διακριτικό τρόπο, μέσω Facebook, να ενημερώσει για το δυστυχές γεγονός. Πρόσφατα είχε θρηνήσει, επίσης, το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Γιάννης Κότσιρας, στην εικόνα του προφίλ του, έβαλε μια μαύρη φωτογραφία, που συμβολίζει το πένθος του, με χιλιάδες θαυμαστών του να σπεύδουν να τον συλλυπηθούν.

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Λεβαντής (photo)

Θλίψη στο χώρο του θεάτρου προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος μόλις στα 42 του χρόνια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και καλός φίλος του Κωνστανταντίνου, Γιώργος Βούλγαρης, ο οποίος έγραψε συντετριμμένος. Επίσης, στο πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος κινηματογράφος, αφού ιστορικός ηθοποιός του Star Wars άφησε την τελευταία του πνοή, αποτελώντας άλλο ένα θύμα του κορωνοϊού.

«Με τσακίσες Κωνσταντίνε….Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία….Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα….Καλό ταξίδι λεβέντη μου… Το θέατρο πενθεί…Αχ ρε Κωνσταντίνε».. έγραψε ο Γιώργος Βούλγαρης.

Με τσακίσες Κωνσταντίνε.... Απότομη και άδικη αυτή η αυλαία.... Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα.... Καλό ταξίδι λεβέντη μου... Το θέατρο πενθεί... Αχ ρε Κωνσταντίνε....

Posted by Βούλγαρης Γιώργος on Wednesday, April 1, 2020

Ο Κωνσαντίνος ήταν παντρεμένος με την ενδυματολόγο Δώρα Βάβουλα και απέκτησαν ένα κοριτσάκι τη Χλόη 4 χρονών. Ο Κωνσταντίνος είχε αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή Σκηνή και είχε παίξει σε αρκετές ταινίες θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά σποτ ενώ εκάνε συχνά παραστάσεις stand up comedy.

Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός από κορωνοϊό πασίγνωστος κωμικός

Παγκόσμια θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου γνωστού κωμικού, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών, λίγες ώρες και μετά τον θάνατο διάσημου πολιτικού από τον φονικό ιό.

Ο δημοφιλής Ιάπωνας κωμικός Κεν Σιμούρα, που είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο καθώς μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, υπέκυψε στην ασθένεια COVID-19, μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Ο Σιμούρα, πασίγνωστος στην πατρίδα του, είχε αρχίσει την καριέρα του τη δεκαετία του 1970. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, όπου υπέκυψε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 70 ετών, διευκρίνισε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση.

Σοκ στον Alpha: Νεκρός ο Μανώλης Μαλέλης από τον κορωνοϊό!

Νεκρός από τον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μανώλης Μαλέλης, ο οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής (29/3), βυθίζοντας στο πένθος τον Alpha.

Ο Μανώλης Μαλέλης ήταν στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του καναλιού. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν εκ των 39 θανάτων από τον ιό.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε μέσω του twitter ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος ο οποίος αποχαιρέτησε τον Μανώλη Μαλέλη αναφέροντας ότι ήταν το 33ο θύμα του φονικού ιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share