Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4χρονο κοριτσάκι με καρκίνο στον εγκέφαλο είπε την τελευταία του επιθυμία, λίγο πριν πεθάνει - Θα δακρύσετε

Θα συγκινηθείτε

2 Απριλίου 2020 11:02
4χρονο κοριτσάκι με καρκίνο στον εγκέφαλο είπε την τελευταία του επιθυμία, λίγο πριν πεθάνει - Θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 4χρονη Πέιτζ έλεγε περήφανα σε όλους ότι θα ήταν το παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της, όταν η ζωή της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, μιας και διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όμως η Πέιτζ διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο του εγκεφάλου και της δόθηκαν λίγες μόνο ημέρες ζωής. Το μεγάλο όνειρό της να δει τους γονείς της να λένε «δέχομαι» ξαφνικά φαινόταν αδύνατο.

Αλλά η θεία της, η Ινές Στόνελ , αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη επιθυμία της Πέιτζ πραγματικότητα, σχεδιάζοντας έναν όμορφο γάμο στο νοσοκομείο της, μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Ήταν μια μαγική βραδιά για την οικογένεια που ζει έναν εφιάλτη τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες. Ακόμα ένα παιδάκι που όμως νίκησε την μάχη, επέλεξε να γίνει παρανυφάκι, όπως θα δείτε, στην δότρια της.

Η Πέιτζ ήταν ένα ευτυχισμένο και υγιές κορίτσι όταν ξαφνικά υπέφερε από τρομερούς πονοκεφάλους, πριν από δύο μήνες.

“Σπάραζε από τον πόνο ενώ έπαιζε,” δήλωσε η Ινές στην Daily Mail Australia. “Τώρα ξέρουμε ότι ήταν από τον όγκο.”

Η μητέρα της Πέιτζ , η Τάνια Μίλλερ, πήρε την κόρη της στα επείγοντα, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι ήταν απλά ένας πονοκέφαλος παρά το γεγονός ότι το πρόσωπό της είχε αρχίσει να στραβώνει.

“Έγραψαν στην Πέιτζ εξετάσεις μέσα στους επόμενους μήνες αλλά έπρεπε να κλείσει τα ραντεβού πολύ νωρίτερα.”

“Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Πέιτζ χτυπήθηκε για άλλη μια φορά από έναν φοβερό πονοκέφαλο και αυτή τη φορά το πρόσωπό της στράβωσε ακόμη περισσότερο,” είπε η Ινές.

Ο πατέρας της, Τζέικομπ Σαράτς, πήρε ξανά την Πέιτζ στα επείγοντα, όπου ο παιδίατρος την έστειλε να κάνει αξονική τομογραφία την επόμενη μέρα.

“Αυτή ήταν η μέρα που άλλαξε η ζωή μας,” είπε η Ινές.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η Πέιτζ είχε όγκο σε μέγεθος ενός λεμονιού. Λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lady Cilento στο Brisbane για να υποβληθεί χειρουργική επέμβαση.

“Δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν ολόκληρο τον όγκο και διαπίστωσαν ότι είναι τελευταίου σταδίου,” είπε η Ινές.

Οι γονείς της αποφάσισαν να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες στην Πέιτζ την περασμένη εβδομάδα με την ελπίδα να παρατείνουν τη ζωή της, αλλά μετά την πρώτη νύχτα της θεραπείας κατάλαβαν ότι κάτι πήγε στραβά.

“Η Πέιτζ έκανε εμετούς, η κατάστασή της χειροτέρεψε,” είπε η Ινές.

“Την πήραν πίσω στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι ο όγκος είχε επιστρέψει λίγο μεγαλύτερος από πριν και είχε υγρό και αίμα στον εγκέφαλό της.”

Οι γιατροί πήραν την Τάνια και τον Τζέικομπ σε ένα άλλο δωμάτιο για να τους πουν τα τραγικά νέα: Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πια οι θεραπείες. Η Πέιτζ είχε μία με δύο βδομάδες ζωής.

Μέσα στον πόνο τους, οι γονείς ήξεραν ότι ήθελαν να παντρευτούν πριν χάσουν το κοριτσάκι τους, και αυτό θα ήθελε να ζήσει και η Πέιτζ . Έτσι, η Ινές αποφάσισε να δράσει άμεσα.

“Κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και πολύ καιρό ήταν να παντρευτούν και δεν μπορούσαν να αντέξουν στη σκέψη ότι η Πέιτζ δεν θα ήταν μαζί τους εκείνη τη μέρα,” είπε η Ινές.

“Έτσι, προσφέρθηκα να τους βοηθήσω και ξεκίνησα αμέσως!”

Η Ινές ζήτησε από το νοσοκομείο την άδεια, βρήκε έναν παπά και πήρε ένα νυφικό για την Τάνια.

Όλοι βοήθησαν στο γάμο. Ένας στενός φίλος της αδελφής της Ινές έφτιαξε την τούρτα και μια μαμά από το νηπιαγωγείο της οργάνωσε τη μουσική και τη διακόσμηση.

Ολόκληρος ο γάμος κόστισε 1.000 δολάρια. Ήταν μια μαγική βραδιά που η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Η Τάνια έκανε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της δίπλα στην Πέιτζ , και συγκινήθηκε καθώς έβαζε στην κόρη της τα χρυσά παπουτσάκια της.

Ένας νοσοκόμος ντυμένος Superman συνόδεψε την Πέιτζ και την δύο ετών αδελφή της, Ιμογκέν.

Οι γονείς της ξέσπασαν σε δάκρυα καθώς αγκάλιασαν την Πέιτζ την ώρα που έλεγαν «δέχομαι».

Παρόλο που η Πέιτζ δεν μπόρεσε να ανοίξει τα μάτια της, η Τάνια και ο Τζέικομπ ήταν ευτυχισμένοι που μπόρεσε να είναι εκεί και να νιώσει την αγάπη της οικογένειάς της.

Εξακολουθεί να παλεύει και η οικογένεια έχει μαζέψει περισσότερα από 28.000 δολάρια στο GoFundMe για την ιατρική της περίθαλψη.

Η Τάνια και ο Τζέικομπ έχουν στη μνήμη τους την εικόνα της Πέιτζ την ημέρα του γάμου τους – και θα την έχουν για πάντα.

“Ήταν η πιο ξεχωριστή μέρα,” είπε η Ινές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share