Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

6χρονη ήθελε να χορέψει με τον παππού της εν μέσω κορωνοϊού και... Το βίντεο που είχε γίνει viral με τις 900.000 προβολές

Απίθανη στιγμή

2 Απριλίου 2020 10:52
6χρονη ήθελε να χορέψει με τον παππού της εν μέσω κορωνοϊού και... Το βίντεο που είχε γίνει viral με τις 900.000 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 6χρονη λατρεύει να περνά τον χρόνο της με τον παππού της, αλλά τώρα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, πρέπει να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας. Ενώ, ένας συμπαθέστατος κύριος στις Σέρρες τα μπέρδεψε λίγο, αφού ίσως πιστεύει ότι ο αριθμός 13033 ανήκει στον... κορωνοϊό.

Αν και οι αγκαλιές και τα φιλιά απαγορεύονται λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Κίρα βρήκε έναν νέο τρόπο για να περάσει λίγο χρόνο με τον παππού της, μέσα από έναν συναρπαστικό χορό. Η μητέρα της Σερί Νίλεϊ έγραψε στο Facebook πως οι γονείς της ζουν απέναντί τους, στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και πως συνηθίζουν να περνούν πολύ χρόνο όλοι μαζί.

«Η Κίρα λατρεύει τον παππού της και τώρα έχουν ξεκινήσει καθημερινά να χορεύουν από απόσταση, αφού ο κορωνοϊός τους κρατάει μακριά» έγραψε η Νίλεϊ. «Ο μπαμπάς μου θα γίνει 81 ετών τον επόμενο μήνα και δεν τον έχω ξαναδεί να χορεύει, αλλά πραγματικά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και ορισμένες πολύ σπέσιαλ φιγούρες».

I haven't posted on fb in forever...but I love this video so much! This is the street that separates my house from my parent's house, and is typically crossed multiple times throughout the day. Kira loves her "Papa" so much and they've now started daily "dance offs" since the virus is keeping them separated. My Dad is turning 81 years old next month and I've never seen him dance, but he's really putting forth great effort and has some special moves!!!! 😄 I'm sure the workers think we're crazy!!!

Posted by Sherrie Neely on Saturday, March 28, 2020

Στο βίντεο που ανάρτησε η μητέρα της στο Facebook και έχει γίνει viral με 900.000 προβολές, η Κίρα ξεκινά με τα πρώτα βήματα ακολουθώντας τους ρυθμούς του «ABC» των The Jackson Five. Ακολούθως παίρνει την σειρά του ο παππούς της, που κάνει κάποιες στροφές με την 6χρονη να ξεσπά σε γέλια. Τελικά η Κίρα κάνει κάποιες φανταχτερές κινήσεις προτού ξεκινήσουν να χορεύουν μαζί την ίδια στιγμή.

Κορωνοϊός - Φόρεσαν σουτιέν στο πρόσωπο σαν...μάσκα

Μια μητέρα μοιράζεται εξαίρετα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το σουτιέν για τη μάσκα κατά του κορωνοϊού. Δείτε το Athensmagazine.gr

Μια μαμά έχει μοιραστεί φωτογραφίες της απίστευτα αποτυχημένης προσπάθειάς της να μεταμορφώσει το σουτιέν της σε μια αυτοσχέδια μάσκα προσώπου. Μέσα από το ξέσπασμα του κορονοϊού, η μαμά Τζέμα Χαρμάν, 40 ετών, έδειξε πώς οι γυναίκες θα μπορούσαν να κάνουν μάσκες προσώπου από σουτιέν.

Αυτό το έξυπνο έργο DIY λειτουργεί με τη στερέωση ενός σουτιέν πάνω από τη μύτη και το στόμα, πριν τον ασφαλίσει στη θέση του με τους ιμάντες σουτιέν. Η διαχειρίστρια του NHS, Τζέμμα, αποφάσισε να δείξει πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό για ένα πιο σοβαρό συμβάν. Και χρησιμοποίησε το δική της 42 FF σουτιέν για το βιοτεχνικό της υλικό.

Αφού προσπάθησε να τοποθετήσει μόνο ένα μέρος πάνω στο πρόσωπό της, η Τζέμμα συνειδητοποίησε σύντομα ότι δεν λειτουργεί το ίδιο με τα μικρότερα μεγέθη σουτιέν.

Ενώ οι μάσκες σουτιέν που είδε στο διαδίκτυο απλά κάλυπταν τις περιοχές του στόματος και της μύτης, η τεράστια μάσκα της κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι της.

"Έλιωσε" από το υστερικό γέλιο - και "τυφλώθηκε" με την κόκκινη δαντέλα - και τότε ζήτησε από τον σύζυγό της Στίβ Χαρμάν , ηλικίας 45 ετών, να βγάλει κάποιες φωτογραφίες της και έπειτα να τις ανέβασε στο Facebook.;

"Είδα ότι οι άνθρωποι φορούσαν τα σουτιέν τους ως μάσκες προσώπου. Ήταν όλες πολύ όμορφες νεαρές γυναίκες και οι μάσκες τους ταιριάζουν όμορφα - ωραία και τακτοποιημένα πάνω από τις μύτες και τα στόματά τους.

Δεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θα είναι σε θέση να κάνουν την σουτιέν τους να ταιριάζει τόσο καλά όσο μια μάσκα προσώπου. Αναρωτήθηκα τι θα συνέβαινε αν προσπαθούσα. Δεν είμαι νέα ούτε λεπτή, έτσι ήξερα ότι δεν υπήρχε τρόπος να μπορέσω να το κάνω. Το σουτιέν κάλυψε ολόκληρο το πρόσωπό μου." Μπορείτε να δείτε εδώ ποια είναι τα βασικά κρίσιμα συμπτώματα του κορωνοϊού, ώστε να είστε προστατευμένοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share