Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: 42χρονος σκότωσε τη γυναίκα, τις δύο κόρες, το σκύλο του και μετά αυτοκτόνησε!

Φρίκη!

1 Απριλίου 2020 14:33
Οικογενειακή τραγωδία: 42χρονος σκότωσε τη γυναίκα, τις δύο κόρες, το σκύλο του και μετά αυτοκτόνησε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικτό έγκλημα έγινε γνωστό στη Βρετανία, όπου ένας οικοδόμος 42 ετών φαίνεται πως σκότωσε τη γυναίκα, τις δύο κόρες και το κατοικίδιο σκυλί τους, προτού εκείνος αυτοκτονήσει στην πολυτελή, αλλά τραγική βίλα τους.

Η περιουσία ανήκε στον Ρόμπερτ Νίντχαμ, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για όλους αυτούς τους θανάτους, της 40χρονης Κέλι Φίτζιμπονς, της 4χρονης Έιβα και της 2χρονς Λέξι, με έναν γείτονα να τον αποκαλεί ως «τραμπούκο» στην κατάθεσή του και την Αστυνομία να οδηγείται στο συμπέρασμα, ότι αυτός τα έκανε όλα.

Από το σκηνικό αυτό, παρεμπιπτόντως, ζωντανή βγήκε μόνο η 77χρονη μητέρα του, η οποία επιβεβαίωσε την τραγωδία, αναφέροντας μάλιστα ότι μπορεί να ήταν στην οικία, την ώρα που έγιναν οι θάνατοι. Δείτε, επίσης, το φόνο που έγινε στην Ιταλία και για ποιο λόγο ευθύνεται ο κορωνοϊός.

«Όλοι τους πέθαναν στον πάνω όροφο», τονίζει η κυρία Μορίν Νίντχαμ σε μια δημοσίευση στο Facebook, με το λογαριασμό της βέβαια να έχει διαγραφεί τώρα.

«Η Κέλι ήταν μια χαρά, αλλά αυτός ήταν τραμπούκος, ένας άγριος, άφηνε το σκύλο του να βγαίνει έξω όλη την νύχτα. Αγνοούσε τους πάντες κι έκανε πολλή φασαρία, ενώ μας έκανε και παρατηρήσεις, όταν κάναμε γυμναστική την ώρα του τσαγιού. Απλά δε θέλαμε ποτέ να έρθουμε απέναντί του», ανέφερε ζευγάρι γειτόνων, περιγράφοντας το προφίλ ενός ψυχοπαθή.

Μόλις δύο μέρες πριν, μάλιστα, η οικογέναια είχε κάνει περίπαρτο στην εξοχή, με την Αστυνομία να κάνει έφοδο την Κυριακή (29/3), μετά από τηλεφώνημα από γείτονες, για να βρουν άπαντες νεκρούς πλην της μητέρας του 42χρονου. Παραδέχθηκε, δε, ότι δεν ψάχνει για άλλο πιθανό ένοχο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα της τραγικής πράξης από τον Ρόμπερτ Νίντχαμ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share