Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πένθος συνεχίζεται στην Ισπανία: Ξεπέρασε τους 9.000 νεκρούς από κορωνοϊό με 864 το τελευταίο 24ωρο

Δραματική κατάσταση

1 Απριλίου 2020 13:07
Το πένθος συνεχίζεται στην Ισπανία: Ξεπέρασε τους 9.000 νεκρούς από κορωνοϊό με 864 το τελευταίο 24ωρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πένθος δε σταματά στην Ισπανία, με την χώρα να πραγματοποιεί νέο ρεκόρ σε απολογισμό θανάτων, αφού το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν άλλοι 864 νεκροί από κορωνοϊό, με την χώρα να ξεπερνά τους 9.000 και να φτάνει συγκεκριμένα τους 9.053. Δείτε και το αντίστοιχο νέο ρεκόρ της Γερμανίας με 149 νεκρούς.

Παράλληλα, τα κρούσματα έχουν βρεθεί πάνω από 100.000, με το ακριβές νούμερο να βρίσκεται στα 102.136 για την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, η οποία φυσικά περνά ξανά μέρες… 1918, όταν την είχε «θερίσει» η γρίπη.

Πένθος: Ιστορικός ηθοποιός του Star Wars πέθανε από κορωνοϊό!

Στο πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος κινηματογράφος, αφού ιστορικός ηθοποιός του Star Wars άφησε την τελευταία του πνοή, αποτελώντας άλλο ένα θύμα του κορωνοϊού.

Ο λόγος γίνεται για τον Άντριου Τζακ, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 76 ετών, βιώνοντας επιπλοκές από τον φονικό ιό, οι οποίες και ευθύνονται για τον χαμό του, όπως τόνισε η ατζέντης του, με τον ίδιο να χάνει τη ζωή του χθες (31/3) στο Λονδίνο. Δείτε και ποιος πασίγνωστος κωμικός πέθανε από κορωνοϊό.

Ο Τζακ είχε παίξει το ρόλο του Κάλουαν Έματ, Στρατηγού της Αντίστασης, στις ταινίες «Star Wars: The Force Awakens» και «The Last Jedi». Το τραγικό, στη δική του περίπτωση, είναι πως η οικογένειά του δεν μπορούσε να τον δει, αφού βρίσκεται σε καραντίνα στην Αυστραλία.

«Ο Άντριου ζούσε σε ένα από τα πιο παλιά ποταμόπλοια του Τάμεση, ήταν πολύ ανεξάρτητος, αλλά και τρομερά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ήταν γεμάτος ζωή, ψηλός και υπέροχα άσπρα μαλλιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον προσέξεις», ανέφερε η ατζέντης του, Τζιλ ΜακΚάλαφ.

Το μήνυμα της γυναίκας του

Συγκινητικό είναι και το μήνυμα της γυναίκας του, Γκαμπριέλ Ρότζερς, η οποία ανέφερε μέσω Twitter πως «χάσαμε έναν άνθρωπο. Ο Άντριου διαγνώστηκε με κορωνοϊό δύο μέρες πριν. Δεν πόνεσε καθόλου, έφυγε ήσυχα, γνωρίζοντας πως όλη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του».

Αρκετοί ακόμη συνάδελφοί του και άτομα, που παρήλασαν από τις ταινίες Star Wars, έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η μοναδική διάσημη ταινία, όπου έχει συμμετάσχει, καθώς έχει επίσης παίξει στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και το «The Avengers», αφήνοντας το δικό ανεξίτηλο σημάδι στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share