Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός - Φόρεσαν σουτιέν στο πρόσωπο σαν...μάσκα

Θα κλάψετε από τα γέλια

1 Απριλίου 2020 13:04
Κορωνοϊός - Φόρεσαν σουτιέν στο πρόσωπο σαν...μάσκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα μοιράζεται εξαίρετα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το σουτιέν για τη μάσκα κατά του κορωνοϊού. Δείτε το Athensmagazine.gr

Μια μαμά έχει μοιραστεί φωτογραφίες της απίστευτα αποτυχημένης προσπάθειάς της να μεταμορφώσει το σουτιέν της σε μια αυτοσχέδια μάσκα προσώπου.

Μέσα από το ξέσπασμα του κορονοϊού, η μαμά Τζέμα Χαρμάν, 40 ετών, έδειξε πώς οι γυναίκες θα μπορούσαν να κάνουν μάσκες προσώπου από σουτιέν.

Αυτό το έξυπνο έργο DIY λειτουργεί με τη στερέωση ενός σουτιέν πάνω από τη μύτη και το στόμα, πριν τον ασφαλίσει στη θέση του με τους ιμάντες σουτιέν.

Η διαχειρίστρια του NHS, Τζέμμα, αποφάσισε να δείξει πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό για ένα πιο σοβαρό συμβάν. Και χρησιμοποίησε το δική της 42 FF σουτιέν για το βιοτεχνικό της υλικό.

Αφού προσπάθησε να τοποθετήσει μόνο ένα μέρος πάνω στο πρόσωπό της, η Τζέμμα συνειδητοποίησε σύντομα ότι δεν λειτουργεί το ίδιο με τα μικρότερα μεγέθη σουτιέν.

Ενώ οι μάσκες σουτιέν που είδε στο διαδίκτυο απλά κάλυπταν τις περιοχές του στόματος και της μύτης, η τεράστια μάσκα της κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι της.

"Έλιωσε" από το υστερικό γέλιο - και "τυφλώθηκε" με την κόκκινη δαντέλα - και τότε ζήτησε από τον σύζυγό της Στίβ Χαρμάν , ηλικίας 45 ετών, να βγάλει κάποιες φωτογραφίες της και έπειτα να τις ανέβασε στο Facebook.;

"Είδα ότι οι άνθρωποι φορούσαν τα σουτιέν τους ως μάσκες προσώπου. Ήταν όλες πολύ όμορφες νεαρές γυναίκες και οι μάσκες τους ταιριάζουν όμορφα - ωραία και τακτοποιημένα πάνω από τις μύτες και τα στόματά τους.

Δεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θα είναι σε θέση να κάνουν την σουτιέν τους να ταιριάζει τόσο καλά όσο μια μάσκα προσώπου. Αναρωτήθηκα τι θα συνέβαινε αν προσπαθούσα.

Δεν είμαι νέα ούτε λεπτή, έτσι ήξερα ότι δεν υπήρχε τρόπος να μπορέσω να το κάνω. Το σουτιέν κάλυψε ολόκληρο το πρόσωπό μου."

Μπορείτε να δείτε εδώ ποια είναι τα βασικά κρίσιμα συμπτώματα του κορωνοϊού, ώστε να είστε προστατευμένοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share