Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Γύρισαν σπίτι και είδαν το μωρό τους με εγκαύματα στα χέρια - Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί πάγωσαν...

Προσοχή σε ποιον αφήνετε τα παιδιά σας

1 Απριλίου 2020 12:39
Γύρισαν σπίτι και είδαν το μωρό τους με εγκαύματα στα χέρια - Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί πάγωσαν...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Όταν οι γονείς γύρισαν για να πάρουν το μωρό τους, τα χέρια του ήταν τυλιγμένα με κάλτσες και γάζες και γεμάτα με εγκαύματα. Το μυαλό τους πήγε αμέσως στην νταντά...

Μία νταντά από το Missouri συνελήφθη και κατηγορήθηκε πως έκαψε τα χέρια του μωρού που πρόσεχε. H Κρίστιαν Τζόνσον πρόσεχε το μωρό για το σαββατοκύριακο μεταξύ 6 και 7 Μαΐου όταν συνέβη το περιστατικό.

Το αγόρι φέρεται να ούρλιαζε όταν οι γονείς του προσπάθησαν να του βγάλουν τους επιδέσμους. Την προηγούμενη μέρα, η 36χρονη νταντά είχε ενημερώσει του γονείς με μήνυμα πως ο γιος τους είχε πάθει εγκαύματα όταν έριξε κατά λάθος μια σούπα με νουντλς.

Επίσης, τους παρουσίασε την κατάσταση πολύ πιο ελαφριά από ότι πραγματικά ήταν και τους επιβεβαίωσε πως ο άντρας μιας φίλης της ήταν γιατρός και θα φρόντιζε τα τραύματα του παιδιού τους. Όταν εκείνοι γύρισαν και κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να βγάλουν τους επιδέσμους, πήραν τον γιο τους με ασθενοφόρο σε ένα κοντινό νοσοκομείο παίδων.

Όταν έφτασαν εκεί όμως, οι γιατροί τους είπαν πως τα εγκαύματα αυτά δεν έμοιαζαν εγκαύματα από σούπα. Είδαν πως υπήρχαν ξεκάθαρες γραμμές που υποδείκνυαν πως τα χέρια του είχαν βυθιστεί σε βραστό νερό.

Οι γονείς είπαν πως ο γιος τους πιθανώς να χρειαστεί μεταμόσχευση δέρματος από τους μηρούς για να αντικαταστήσει το νεκρό δέρμα στο πίσω μέρος τους.

‘Είμαι πολύ θυμωμένη. Είμαι πληγωμένη. Την εμπιστευόμουν. Ποτέ δεν περίμενα πως θα έκανε κάτι τέτοιο.’

Όταν η αστυνομία την ανέκρινε για το συμβάν, της ζήτησε να τους δείξει πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα. Εκείνη εξήγησε πως το μπολ ήταν πάνω στην κουζίνα και πως το παιδί προσπάθησε να το φτάσει με αποτέλεσμα να το ρίξει. Οι αρχές, ωστόσο, δεν βρήκαν αποδείξεις πως είχε χυθεί κάποιο πιάτο, αφού υπήρχε σκόνη στο πάτωμα που έδειχνε πως δεν είχε καθαριστεί πρόσφατα.

Η Τζόνσον συνελήφθη και κατηγορήθηκε πως έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού. Η εγγύηση ορίστηκε στα $30,000. Και δεν είναι η μόνη νταντά που έχει κατηγορηθεί για βίαιες συμπεριφορές, αφού όπως θα δείτε εδώ, πολλές δεν σέβονται τα παιδιά.

Ελπίζουμε το αγοράκι να αναρρώσει πλήρως και η νταντά να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις πράξεις της.

Εσείς ποια τιμωρία πιστεύετε της αξίζει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share