Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκύλος σπρώχνει το παράλυτο αφεντικό του καθημερινά - Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Η αφοσίωση του δεν περιγράφεται

1 Απριλίου 2020 10:18
Σκύλος σπρώχνει το παράλυτο αφεντικό του καθημερινά - Ο λόγος θα σας συγκινήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως γνωστόν ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι η αφοσίωση του ζώου στο αφεντικό είναι για πάντα και ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το ευχαριστήσουν.

Πάμε να γνωρίσουμε τον Φου, ο κύριος Φουζει σε μια πόλη στην Κίνα μαζί με τον σκύλο του. Ως παιδί είχε ένα ατύχημα και είχε διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση , που τον άφησε παράλυτο από τη μέση και κάτω. Σήμερα είναι 68 χρονών και δεν σταματά να ζει, δεν το βάζει κάτω και ζει την ζωή του όσο καλύτερα μπορεί. Αν δεν είχε και τον σκύλο δεν ήξερε τι θα έκανε.

Ο Φου εργάζεται ως τσαγκάρης αλλά καθημερινά ζει έναν γολγοθά μέχρι να φτάσει στην δουλειά του. Η διαδρομή διαρκεί μια ώρα αλλά η μεταφορά του με το αυτοσχέδιο καροτσάκι δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο σκύλος πολλές φορές τον βοηθάει όταν κουράζεται για να φτάσει στην δουλειά του. Ο σκύλος είναι πάντα δίπλα του για να τον βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστεί. Μπορεί να γίνει ακόμα και φύλακας άγγελος, σαν αυτόν που θα δείτε εδώ, και σίγουρα θα δακρύσετε.

Σκύλος παρακαλάει τον ιδιοκτήτη του να τον συγχωρέσει - Το βίντεο με τις 11.000.000 προβολές

Ένα βίντεο με 11.000.000 προβολές, έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο. Πρόκειται για έναν σκύλο, ο οποίος έχει κάνει κάποια ζαβολιά. Ο ιδιοκτήτης του έχει θυμώσει μαζί του. Τότε ο σκύλος, τον παρακαλάει να το συγχωρέσει. Απλά αξιολάτρευτο! Ενώ, δείτε εδώ τι γίνετε όταν μία οικογένεια έβαλε μια ψεύτικη τίγρη απέναντι από ένα γερμανικό ποιμενικό.

Δείτε το παρακάτω συγκινητικό βίντεο:

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί - Μόλις δείτε θα μείνετε κάγκελο

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου, έβαλε κρυφή κάμερα για να αποδείξει, ότι το κατοικίδιό του κάθε πρωί, κάνει κάτι που τον αφήνει έκπληκτο!

Συγκεκριμένα, αυτός ο άνδρας ξυπνάει από την σκυλίτσα του, ράτσας πιτ μπουλ, που ανυπομονεί να βγει και να ξεκινήσει τη μέρα της. Το αφεντικό της εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να δείξει τι τραβάει κάθε πρωί!

Μπορεί να είναι μόλις 5:30 π.μ., αλλά είναι καιρός να σηκωθούν όλοι στο σπίτι. Δείτε το τρομερό βίντεο:

Τρελαίνεστε να βλέπετε τέτοια βίντεο; Δείτε εδώ τον τεμπέλη σκύλο, ο οποίος αρνείται να αφήσει το πάρκο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share