Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Δεύτερη σερί μέρα ουρές έξω από τις τράπεζες (video)

Παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις

1 Απριλίου 2020 09:16
Κορωνοϊός: Δεύτερη σερί μέρα ουρές έξω από τις τράπεζες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν και σήμερα έξω από υποκαταστήματα τραπεζών από πολίτες, παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών και τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας, με τα χθεσινά.

Για ακόμα ένα πρωί λοιπόν πολίτες, κυρίως ηλικιωμένοι, βρέθηκαν από τις 6:30 έξω από τραπεζικό κατάστημα στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ουρά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι πολίτες κρατούν μεγαλύτερη απόσταση σήμερα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Η ουρά εκτείνεται δεκάδες μέτρα στο πεζοδρόμιο έξω από την τράπεζα. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι φρόντιζαν να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, ενώ έλεγχαν και αν οι πολίτες είχαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι και σήμερα αστυνομικοί θα βρίσκονται έξω από τράπεζες για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εικόνες που καταγράφηκαν χθες με ουρές έξω από τράπεζες προκάλεσαν ανησυχία στην κυβέρνηση.

Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω περιορισμών, χρονικών και αριθμητικών, στις μετακινήσεις, αν και απέκλεισε το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Θεσσαλονίκη: Ραδιοφωνική παραγωγός τα "πήρε" με την κλειστή παραλία, κατήγγειλε συνωμοσία και έσκισε την κλήση

Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη με γυναίκα να εκνευρίζεται που είχαν κλείσει την παραλία και αφού καττήγγειλε συνωμοσία έσκισε την κλήση μπροστά στους Αστυνομικούς.

Πρόκειται για την ραδιοφωνική παραγωγό Ρουλα Κουσκούσι, η οποία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ασκηθεί, όπως είπε στους αστυνομικούς που την εμπόδισαν να συνεχίσει τον περίπατό της, ενώ ήταν μαζί με τον γιο της.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:


Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε ενας περαστικος, η παραγωγός αντιδρά με έντονο τρόπο, αρχίζοντας να φωνάζει στους αστυνομικούς που την ενημερώνουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την βολτα της διότι έχουν λάβει εντολές να μην κυκλοφορεί κανεις στην παραλία.

Αφου λοιπόν ξεστομίζει διαφορά περί συνομωσιών και "οργανωμενων σχεδίων", οι αστυνομικοι ζητούν να ελέγξουν εάν έχει τηρήσει τις οδηγίες, στέλνοντας μήνυμα στο 13033 ή αν έχει χαρτί για μετακίνηση. Εκείνη τους ενημερώνει πως δεν έχει στείλει και τα όργανα της τάξεως της κόβουν κλήση.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με την παραγωγό να παίρνει το μπλοκ και να το σκίζει μπροστά τους. "Εσκισα το χαρτί τρεις φορές μπροστά τους και τότε μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τμήμα μπροστά στο γιο μου, ο οποίος πανικοβληθηκε" λέει η ίδια στο protothema.gr.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να την ηρεμήσουν δεν αντέδρασαν και έτσι η παραγωγός αποχώρισε σε έξαλλη κατάσταση μαζί με το παιδί της!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share