Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Έσκασε τώρα!

1 Απριλίου 2020 09:12
Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια τρομερή είδηση "έσκασε" για τον ΑΒ Βασιλόπουλο! Τι ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στην οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την ενίσχυση της υπηρεσίας "Παράδοση στο σπίτι".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30). Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Μισή τιμή σε κορυφαία είδη που χρειάζεται κάθε σπίτι!

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος όλα τα κορυφαία μαλακτικά πλυντηρίου με 50% έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να βρίσκει για εσάς και την οικογένεια σας τις καλύτερες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το διαφημιστικό φυλλάδιο της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος πέσαμε πάνω στην προσφορά που είναι η ιδανική για να έχετε πεντακάθαρα και μυρωδάτα ρούχα.

Αναφερόμαστε φυσικά σε όλα τα μαλακτικά πλυντηρίου της εταιρίας Soupline που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το αγαπημένο σας προϊόν σε όποια συσκευασία ή άρωμα θέλετε στην μισή τιμή.

Θα τα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε τα μαλακτικά πλυντηρίου Soupline όπως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Φυσικά, μην ξεχνάμε τις τεράστιες προσφορές σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, δείτε εδώ το διαφημιστικό φυλλάδιο.

μαλακτικά Βασιλόπουλος

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share