Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Σήμερα (1/4) η κηδεία του μεγάλου Έλληνα Μανώλη Γλέζου

Δημοσία δαπάνη και σε στενό οικογενειακό κύκλο

1 Απριλίου 2020 07:42
Σήμερα (1/4) η κηδεία του μεγάλου Έλληνα Μανώλη Γλέζου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σήμερα (1/4) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του μεγάλου Έλληνα και σπουδαίου αγωνιστή, Μανώλη Γλέζου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 98 ετών, με την τελετή να πραγματοποιείται δημοσία δαπάνη και σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, ζήτησε για τον Μανώλη Γλέζο να τοποθετηθεί η ελληνική σημαία μεσίστια στην Ακρόπολη, σε έναν ακόμη φόρο τιμής στη σπουδαία προσωπικότητα που γνώρισε ο τόπος μας, του οποίου ο θάνατος βύθισε στην θλίψη την χώρα, ενώ τα συλλυπητήριά του εξέφρασε όλος ο πολιτικός και πολιτειακός κόσμος της χώρας.

Υπενθυμίζεται, ότι στην ανακοίνωσή της η οικογένεια ζητά αντί στεφάνου να γίνει στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ' Απεράθου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μ. Γλέζου.

Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ' Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share