Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικές εικόνες: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής «έσπασε» την καραντίνα και σώθηκε από θαύμα σε φοβερό τροχαίο!

Τρομακτικό!

31 Μαρτίου 2020 23:11
Ανατριχιαστικές εικόνες: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής «έσπασε» την καραντίνα και σώθηκε από θαύμα σε φοβερό τροχαίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φοβερό τροχαίο έζησε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, ο οποίος «έσπασε» την καραντίνα και σώθηκε από θαύμα, καθώς μόνο το αμάξι του διαλύθηκε, χωρίς εκείνος να τραυματιστεί.

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, δεν υπάκουσε στα μέτρα της χώρας για τον κορωνοϊό και ταξίδεψε 450 χιλιόμετρα μακριά, ώστε να βρεθεί κοντά στο γιο του. Κατά την επιστροφή του όμως, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και το… προσγείωσε σε μία μπάρα του δρόμου. Δείτε και τα νέα μέτρα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Γερμανός στόπερ θα κληθεί να πληρώσει “τσουχτερό” πρόστιμο για την παράβαση, ενώ οι ζημιές στο αυτοκίνητό του υπολογίζονται στα 25.000 ευρώ.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο:

Κορωνοϊός: Οδηγείται σε ολική απαγόρευση κυκλοφορίας η χώρα

Προς την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται πως οδηγείται η χώρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, με την Κυβέρνηση να είναι έτοιμη να κάνει ακόμη πιο αυστηρά τα μέτρα της, όπως ο ίδιος ο Στέλιος Πέτσας διεμήνυσε.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag» του Mega, υπογράμμισε ότι οι εικόνες με τον κόσμο να συνωστίζεται σε χώρους αναψυχής ή τράπεζες «δεν είναι αποδεκτές» κι ως εκ τούτου η κυβέρνηση σχεδιάζει «την αυστηροποίηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας». Δείτε, από την άλλη, τις φοβερές εικόνες με την άδεια Αθήνα μέσω drone.

«Δεν θέλουμε ο κόσμος να είναι κλεισμένος μέσα, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται κατάχρηση» σημείωσε, λέγοντας ότι προς στιγμή δεν εξετάζονται μέτρα καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Σχετικά με την «πορεία» του κορωνοϊού, έκανε λόγο πως «βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση του ιού. Αρκετοί που νόσησαν άρχισαν να εξέρχονται των ΜΕΘ και των νοσοκομείων, ή από τα σπίτια τους εάν είχαν ήπια συμπτώματα», προαναγγέλλοντας «τεστ αντισωμάων για να διακριβωθεί η πραγματική διασπορά του ιού στον πληθυσμό».

Σχολιάζοντας γενικότερα τα μέτρα προστασίας, επισήμανε ότι «τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενώ σχετικά με το Πάσχα, είπε ότι «φέτος θα είναι αλλιώς. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε αυτούς που αγαπάμε. Θα έχουμε μετά πολλά χρόνια να γιορτάζουμε το Πάσχα όπως θέλουμε».

Τα μέτρα στήριξης

Αναφορικά με το πακέτο στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων που πλήττονται από τον κορωνοϊό, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι αυτά εκτείνονται μέχρι τον Μάιο.

«Στον σχεδιασμό που έχουμε έως τώρα δεν προβλέπεται περικοπή συντάξεων και μισθών στο δημόσιο τομέα. Κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα πάει η πανδημία. Η στάση μας θα επαναξιολογηθεί το Μαϊο» τόνισε.

Επανέλαβε ότι δεν θα γίνει «καμία απόλυση ή μείωση μισθού» μετά τις 18 Μαρτίου, «λόγω της Πράξης Νομοθετικού Περιερχομένου», ενώ γνωστοποίησε ότι προσεχώς εκκινούν δύο προγράμματα για τους μακροχρόνιας άνεργους, συνολικής δυνατότητας, περί τα 137.000 άτομα.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτικών κλινικών, ως τελευταίο σενάριο, εάν η κρίση του κορωνοϊού στη χώρα έχει μεγάλη έξαρση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share