Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το ξεχωριστό μήνυμα του Έκτορα Μποτρίνι!

Τι έγραψε;

31 Μαρτίου 2020 21:18
Το ξεχωριστό μήνυμα του Έκτορα Μποτρίνι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ξεχωριστό μήνυμα θέλησε να στείλει ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή την ευαισθητοποίησή του γύρω από την υγειονομική κρίση και όχι μόνο, που έχει φέρει ο κορωνοϊός. Θυμηθείτε και το προηγούμενο «ξέσπασμά» του.

Ο διάσημος σεφ… μένει σπίτι επίσης και μαγειρεύει ασταμάτητα, όπως πάντοτε έκανε, ενώ θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω Instagram, για το τι σημαίνει για τον ίδιο η μαγειρική, ενώ με τον τρόπο του ζητά να συνεχίσουμε τις ζωές μας.

«Μαγειρεύουμε, άρα υπάρχουμε», έγραψε ο σεφ σε μια φράση… όλο νόημα.

Ο Έκτορας Μποτρίνι προειδοποιεί: «Αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε»!

Πολλοί διάσημοι, εντός κι εκτός συνόρων, έχουν τοποθετηθεί για το μεγάλο ζήτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την εξάπλωση του κορωνοϊού, με τον Έκτορα Μποτρίνι να κάνει το δικό του σχόλιο.

Ο γνωστός σεφ πήρε θέση για το θέμα, αλλά και το κλείσιμο όλων των εστιατορίων, με αφορμή τη σχετική απόφαση, που πήρε το Υπουργείο Υγείας, τονίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που γίνεται για το κοινό καλό, ενώ προσθέτει πως κανείς δεν πρέπει να κάνει του κεφαλιού του σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα. Δείτε την απόφαση που έλαβε το Υπουργείο για «λουκέτο» στις επιχειρήσεις.

Δείτε όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σεφ:

«Η σκέψη πως θα έπρεπε να κλείσουμε το Botrini’s και να μεταθέσουμε όλα τα προγράμματα μας για το τέλος της πανδημίας μας απασχόλησε πολύ - την ομάδα μου κι εμένα - αυτές τις τελευταίες μέρες. Αναρωτηθήκαμε τι θα γίνει με τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας… Περισσότερο όμως από τις μικρές ή τις μεγαλύτερες απώλειες του καθενός μας, μετράει η ασφάλεια του κόσμου και όλων μας. Το κοινό καλό!

Ναι, η ανθρωπότητα έχει ξαναπεράσει από τέτοιες στενωπούς, αλλά αυτό που μας συμβαίνει τώρα είναι πρωτόγνωρο για την εποχή μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μένουμε ενωμένοι, έστω κι από μακριά. Προέχει να μην κάνουμε του κεφαλιού μας. Και σιγά-σιγά θα βρούμε τρόπους για να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί, ακόμα και παραμένοντας κλεισμένοι στα σπίτια μας. Ας μην χάνουμε την ελπίδα μας! Η κρίση θα περάσει και θα έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share