Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πήγε την κόρη του στην κηδεία της 20χρονης μητέρας της - Όταν δείτε πώς έφυγε θα δακρύσετε

Θα συγκινηθείτε

31 Μαρτίου 2020 17:51
Πήγε την κόρη του στην κηδεία της 20χρονης  μητέρας της - Όταν δείτε πώς έφυγε θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας αυτής της μικρής την πήγε στην κηδεία της μητέρας του, χωρίς αυτή να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν διαβάσετε όλη την ιστορία θα συγκινηθείτε.

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για την κηδεία της 20χρονης Λόρεν Χέλθ, η οποία κατάφερε να σώσει την ενός έτους κόρη της, Μίλι, καθώς πήγε να τη χτυπήσει ένα όχημα στο Reading στις 13 Απριλίου.

Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 23.000 λίρες στην μνήμη της Χέλθ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κηδεία της και για την φροντίδα της Μίλι όταν φτάσει στα 21 της.

Η μητέρα από το Whitley του Reading σκοτώθηκε όταν την πάτησε ένα φορτηγό – αλλά η μικρή Μίλι επιβίωσε σχεδόν χωρίς γρατσουνιά γιατί η μητέρα της την έσπρωξε μακριά από το φορτηγό. Στην κηδεία της παραβρέθηκαν πολλά άτομα, αρκετά με ροζ ενδυμασία, ακολουθώντας την πορεία πίσω από το φέρετρο της Χέλθ.

Φίλοι και οικογένεια διακόσμησαν τους δρόμους με ροζ και μοβ μπαλόνια και κορδέλες – τα αγαπημένα της χρώματα – και γέμισαν τους δρόμους την ημέρα της κηδείας της. Μοτοσυκλετιστές έκλεισαν τις δύο άκρες του δρόμου καθώς οι γείτονες έσκυβαν το κεφάλι με σεβασμό μπροστά στην οικογένεια της Χέλθ που την συνόδευε στο τελευταίο της ταξίδι.

Οι γείτονες μαζεύτηκαν έξω από την εκκλησία ενώ πολλοί μπήκαν μέσα για να παρακολουθήσουν την λειτουργία μαζί με την οικογένεια. Το μήνυμα που διάβασε ένας από τους θείους της Χέλθ έλεγε: “Έκανες την απόλυτη θυσία για να σώσεις την όμορφη Μίλι.”

“Λένε ότι όλοι έχουν έναν σκοπό στη ζωή και ο δικός σου ήταν να σώσεις το μωρό σου εκείνη τη μέρα. Είμαστε περήφανοι για σένα, την ανιψιά μας, την ηρωίδα.” Μιλώντας στην κηδεία, ένας άλλος θείος της, ο Μάρκ Χέλθ, είπε ότι η οικογένεια ήταν συγκινημένη με την υποστήριξη που έλαβε.

Ο Mark είπε: “Αυτό είναι το αντίο που αξίζει στην Χέλθ. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας – το νιώθουμε όλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς το αντέχουμε.” Πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι πολύ περήφανη που έσωσε την Μίλι.

Η κοινότητα συγκεντρώθηκε στην εκκλησία της St Agnes στο Reading πριν την ιδιωτική τελετή της οικογένειας στο Κρεματόριο του Reading.

Καθώς η νεκρώσιμη πορεία έφευγε από την εκκλησία, όλοι έσκυψαν για μια ακόμα φορά το κεφάλι προς τιμήν της Χέλθ.

Ένας κάτοικος, που δεν γνώριζε την νεαρή προσωπικά, είπε: “Συγκινήθηκα σαν γονιός και παππούς. Δεν γνώριζα την οικογένεια, αλλά λυπάμαι για την τραγική απώλεια τους. Είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα τους στηρίζει όσο μπορεί.”

Ο Αιδεσιμότατος Στίβεν Πόλλιν είπε έξω από την εκκλησία: “Ακόμη και όσοι δεν γνώριζαν την Λόρεν συγκινήθηκαν από το θάνατο της. Είμαστε όλοι συγκινημένοι. Η οικογένεια είναι βαθιά ευγνώμων για την καλοσύνη. Κάτι καλό βγήκε από αυτή την τραγική απώλεια.”

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από όλο το Reading – ακολουθούμενη από μοτοσυκλετιστές – όπου οι κάτοικοι από νωρίς το πρωί στόλιζαν τους δρόμους με περισσότερα ροζ και μοβ μπαλόνια.

Η στιγμή που το φέρετρο της Χέλθ, διακοσμημένο με πεταλούδες και ροζ λουλούδια, μπήκε στο κτίριο του κρεματόριου το οποίο πλαισίωναν οι κοντινοί φίλοι και η άμεση οικογένεια της.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε ότι ο οδηγός του φορτηγού δεν έχει συλληφθεί για το δυστύχημα της 13ης Απριλίου.

Μπορείτε να δείτε εδώ κάτι αξιοσημείωτο που έγινε σε μια άλλη κηδεία και είναι άνευ προηγουμένου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share