Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός - Ισπανία: Κατέληξε πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας

Είχε συμμετάσχει και στου Ολυμπιακούς Αγώνες

31 Μαρτίου 2020 15:45
Κορωνοϊός - Ισπανία: Κατέληξε πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ντάνιελ Γιούστε αποτελεί ένα ακόμα από τα θύματα του κορωνοϊού στην Ισπανία, αφού έχασε την μάχη με τον θανατηφόρο ιό.

Ο 75χρονος πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας δεν άντεξε στη μάχη του με την πανδημία. Υπήρξε πρωταθλητής Ισπανίας επί σειρά ετών, και έχει επίσης συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικού το 1968.

Να σημειωθεί ότι η Ισπανία θυμίζει πλέον Ιταλία όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, μιας και μετράει 849 θανάτους σε μια μόνο ημέρα, όπως θα δείτε εδώ.

47 οι νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό - 51χρονος το τελευταίο θύμα

Ένας άνδρας 51 ετών από την Κοζάνη, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, είναι το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για τον 7ο θάνατο από την περιοχή της Εορδαίας

Ο άνδρας είχε προβλήματα υγείας και είχε διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα σήμερα είχαν γίνει γνωστοί δύο ακόμα θάνατοι ασθενών, ο ένας στο νοσοκομείο Σωτηρία, και ο άλλος στον Ευαγγελισμό.

Θετικός στον κορωνοϊό άνδρας των ΜΑΤ - Σε καραντίνα 15 αστυνομικοί

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ένας 52χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στα ΜΑΤ. Σε κατ' οίκον περιορισμό ακόμη 15 αστυνομικοί. Ενώ, σήμερα το πρωί τρεις ασθενείς άφησαν την τελευταία τους πνοή, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό σε 46.

Ο άνδρας των ΜΑΤ είχε τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα.Μάλιστα, αφού έκανε το σχετικό τεστ, το οποίο ήταν θετικό, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», περίπου 15 ακόμη αστυνομικοί των ΜΑΤ έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό για προληπτικούς λόγους.

Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» - Γυναίκα γέννησε με καισαρική και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για μία γυναίκα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ριτσώνα που γέννησε με καισαρική τομή και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Με τα θύματα στην χώρα μας να έχουν φτάσει τα 46, από τον φονικό ιό.

Το πρόβλημα είναι ότι νοσηλεύτηκε σε 4κλινο θάλαμο και μετά από το θετικό τεστ ιχνηλατούνται γυναίκες βρέφη που βρίσκονταν τον ίδιο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες 10 άτομα από το ιατρικό προσωπικό έχουν τεθεί σε καραντίνα και είναι καλά στην υγεία τους.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν νοσεί και ο σύντροφός της ενώ είναι άγνωστο αν κόλλησε στο νοσοκομείο ή είχε προσβληθεί από τη δομή φιλοξενίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share