Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Γιατρός ξεσπάει σε δάκρυα όταν το παιδί του τρέχει προς την αγκαλιά του - Ραγίζει καρδιές το βίντεο

Δεν του επιτρέπουν να το αγκαλιάσει

31 Μαρτίου 2020 12:34
Γιατρός ξεσπάει σε δάκρυα όταν το παιδί του τρέχει προς την αγκαλιά του - Ραγίζει καρδιές το βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθώς ο αγώνας συνεχίζει για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, όλο και περισσότερες ιστορίες εξέρχονται από το αδιανόητο σωματικό και διανοητικό φόρτο που αναλαμβάνουν οι γιατροί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Και τώρα ένα βίντεο δείχνει έναν γιατρό που ξεσπάει στα δάκρυα αφού έπρεπε να απομακρυνθεί από το γιο του, για φόβο να μεταβιβάσει τη θανατηφόρα ασθένεια.

Ο δρ Νάσσερ Αλί Αλ Σχαχράμι, από τη Σαουδική Αραβία, επέστρεψε στο σπίτι του από το νοσοκομείο King Salman στο Ριάντ, όταν το μικρό αγόρι έτρεξε προς το μέρος του με τα χέρια του ανοιχτά.

Στο κλιπ, ο γιατρός που βρίσκεται ακόμα με την στολή του, βάζει τα χέρια του έξω και λέει, «όχι, όχι», πριν σκύψει κάτω σκουπίζοντας δάκρυα από τα μάτια του.

Μιλώντας στη σαουδική εφημερίδα Okaz, δήλωσε: "Ο σκοπός του κλιπ ήταν να ενημερωθούν οι πολίτες και οι κάτοικοι για τους κινδύνους του κορωναϊού και να συμμορφωθούν με τις ρυθμίσεις και τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας".

Ο Δρ Aλ Σχαχράμι συνέχισε να εξηγεί πώς αυτός και άλλοι επαγγελματίες υγείας έπρεπε να δημιουργήσουν νέες συνήθειες για να τους σταματήσουν να μεταδίδουν τη θανατηφόρα ασθένεια στην οικογένειά τους.

Πρόσθεσε: «Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέχρι να πλύνουν τα χέρια τους και να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Στις 29 Μαρτίου, ανακοινώθηκε ότι ένας χειρούργος είχε πεθάνει μετά τη σύλληψη του Covid-19. Και ενώ άνθρωποι σαν αυτόν προσπαθούν να περάσουν το σωστό μήνυμα μέσω από τα βίντεο τους, άλλοι καταγράφονται να κάνουν αποτρόπαιες πράξεις μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, και να επιταχύνουν την μετάδοσή του ιού, όπως θα δείτε εδώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share