Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Θα κλάψετε - Έπιασαν άνδρα να βγαίνει έξω ντυμένος θάμνος λόγω κορωνοϊού

Για να βγει από την καραντίνα

31 Μαρτίου 2020 11:55
Θα κλάψετε - Έπιασαν άνδρα να βγαίνει έξω ντυμένος θάμνος λόγω κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι στο Stevenage, Hertfordshire, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το γείτονά τους να δραπετεύει από το σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, κυρίως επειδή ήταν ντυμένος... θάμνος. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr

Η καραντίνα έχει επηρεάσει τους ανθρώπους διαφορετικά, με πολλούς από εμάς να βρίσκουμε κάποιες μέρες πιο σκληρές από άλλες. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν το χρόνο που έχει επιβάλει η κυβέρνηση να περνάμε στο σπίτι, κάποιοι διαπιστώνουν ότι ο πυρετός στην καραντίνα αρχίζει να ανεβαίνει.

Οι Νίκολας Μουράει και Μαντελίν Μαι- Ντάβις παρατήρησαν ότι τα μέτρα αυτοαπομόνωσης μπορεί να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για έναν από τους γείτονές τους, που φάνηκε τόσο απελπισμένος να ξεφύγει από τη δουλειά του, και ντυμένος σαν ένα θάμνο βγήκε από το σπίτι.

Για να μην τραβήξει την προσοχή, ο ανώνυμος συρρικνώθηκε κάτω και περπατούσε προς έναν κοντινό θάμνο, σταματώντας για μια στιγμή, προτού συνεχίσει κατά μήκος του δρόμου και να περάσει σε άλλο δρόμο.

Σε ένα σημείο, υπάρχει ακόμη και ένα drop-and-roll. Ευτυχώς, η μεγάλη διαφυγή μοιάζει να είναι απλώς μια πολύπλοκη φάρσα, και όχι μια σοβαρή συμπεριφορά.

άνδρας ντυμένος θάμνος

Είτε έτσι είτε αλλιώς, προκάλεσε σάλο στους χρήστες των κοινωνικών μέσων αφού δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, έχοντας γίνει viral.

Ο Νικ δήλωσε: "Κοιτάζοντας πίσω, δεν περίμενα το βίντεο να πάει έτσι και να πάρει 16,5 εκατομμύρια σχόλια. Ενώ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θέλουμε να φέρουμε χαμόγελα, γέλια και ελπίδα."

Η Μαντελίν πρόσθεσε: "Ήμουν συγκλονισμένη με την υποστήριξη και μετά από αυτό ήρθε από αυτό."

Εάν έχετε βαρεθεί στο σπίτι, μπορείτε πάντα να δείτε το βίντεο μετά την πανδημία του κοροναϊού. Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να περάσουν την θετικότητα - είτε μέσω της παροχής ψυχαγωγίας είτε μοιράζοντας συμβουλές και συστάσεις σε άλλους. Μάλιστα αυτός ο άνδρας εδώ βρήκε τον τρόπο του για να κάνει καμάκι στην γειτόνισσα, προκαλώντας γέλια σε όλο το διαδίκτυο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share