Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Παρέμβαση ΕΣΡ για προϊόντα που αποτρέπουν δήθεν την μόλυνση

Θέτουν δυνητικά σε κίνδυνο την δημόσια υγεία

30 Μαρτίου 2020 15:45
Κορωνοϊός: Παρέμβαση ΕΣΡ για προϊόντα που αποτρέπουν δήθεν την μόλυνση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ΕΣΡ προέβη σήμερα σε ανακοίνωση σχετικά με καταγγελίες που έγιναν και αφορούν την διαφήμιση προϊόντων που δήθεν αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με καταγγελίες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί a.Epsilon, Kontra, Βεργίνα TV μετέδωσαν ψευδή πληροφόρηση ως αληθή, και ειδικότερα: απέδωσαν σε εμπορικά προϊόντα, αποκαλούμενα «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ» και «ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ» ιδιότητες που δήθεν προστατεύουν όσους (τα αγοράζουν και) τα χρησιμοποιούν από τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό COVID19, θέτοντας έτσι δυνητικά σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ιδίως (ακόμα και) σε κίνδυνο ζωής τηλεθεατές που ενδέχεται να εκλάβουν τις σχετικές διαβεβαιώσεις ως σοβαρές και αληθείς.

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθησαν οι λειτουργούσες τους τηλεοπτικούς σταθμούς εταιρίες σε ακρόαση για την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 και ώρα 11.00.
Ερευνώνται καταγγελίες για προβολή παρόμοιων εκπομπών και σε άλλους σταθμούς».

Ακόμα μια σημαντική ανακοίνωση έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως θα δείτε εδώ, και σίγουρα σας αφορά όλους.

Θετική στον κορωνοϊό και η Ιλένια Ουίλιαμς!

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Ιλένια Ουίλιαμς, κάτι που αποκάλυψε η ίδια στον «αέρα» του Mad Radio «106.2» σήμερα (30/3).

Η διάσημη ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, επιστρέφοντας στα «ερτζιανά», όπου οι εργαζόμενοι του Mad Radio δουλεύουν από τα σπίτια τους, στο πλαίσιο των μέτρων εναντίον του φονικού ιού. Δείτε και όσα είπε για τη δική της περιπέτεια η Φαίη Σκορδά.

«Δε με άφησε σε ησυχία αυτή... η κορώνα την τελευταία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιλένια Ουίλιαμς, τονίζοντας πως είχε συμπτώματα πυρετού κατά κύριο λόγο, ο οποίος ανέβαινε και κατέβαινε αρκετές φορές. Στο τέλος, είπε πως «θα σας πω σύντομα περισσότερα για την περιπέτεια μου».

Χριστίνα Μπόμπα: "Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα..."

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά από την περιπέτεια που είχε, στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα, λέγοντας ότι πλέον έχει ανακάμψει τελείως από τον κορωνοϊό.

Η ίδια μας ενημερώνει συχνά για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη, όπως θα δείτε εδώ. Με μια ανάρτηση είπε: «Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share