Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση των νεκρών στην Γερμανία

Τραγική εξέλιξη

30 Μαρτίου 2020 12:22
Κορωνοϊός: Ραγδαία αύξηση των νεκρών στην Γερμανία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη είναι η αύξηση τόσο των νεκρών όσο και των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Γερμανία τις τελευταίες ώρες!

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε σε 57.298 και 455 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.751 σε σύγκριση με την προηγούμενη μέρα, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 66, δείχνουν τα στοιχεία αυτά, ενώ σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Βρετανία.

Ο υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία, συνολικά 13.989, εντοπίζεται στο νότιο κρατίδιο της Βαυαρίας, όπου πρωτοεμφανίστηκε η Covid-19 στη Γερμανία.

Νίκησε τον κορωνοϊό πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Τρισευτυχισμένος ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δημοσίευσε τα αποτελέσματα από τα δεύτερο τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό, δύο βδομάδες μετά το πρώτο που είχε βγει θετικό.

Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Θοδωρής Φέρρης καθώς το τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό βγήκε αρνητικό. Ο τραγουδιστής πριν από δύο εβδομάδες είχε κάνει γνωστό πώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Είχε ήπια συμπτώματα και έμεινε στο σπίτι του ώστε να αναρρώσει και να μην κολλήσει τους γύρω του.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, ο Θοδωρής Φέρρης επανέλαβε το τεστ για να δει πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το στόρι που ανέβασε ο τραγουδιστής με τα αποτελέσματα του τεστ:

Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός από κορωνοϊό πασίγνωστος κωμικός

Παγκόσμια θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου γνωστού κωμικού, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών, λίγες ώρες και μετά τον θάνατο διάσημου πολιτικού από τον φονικό ιό.

Ο δημοφιλής Ιάπωνας κωμικός Κεν Σιμούρα, που είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο καθώς μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, υπέκυψε στην ασθένεια COVID-19, μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Ο Σιμούρα, πασίγνωστος στην πατρίδα του, είχε αρχίσει την καριέρα του τη δεκαετία του 1970. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, όπου υπέκυψε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 70 ετών, διευκρίνισε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share