Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Πέθανε πασίγνωστος συνθέτης τραγουδιών

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

25 Νοεμβρίου 2022 13:21
Κορωνοϊός: Πέθανε πασίγνωστος συνθέτης τραγουδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο τραγουδοποιός Άλαν Μέριλ, γνωστός για το hit I Love Rock N 'Roll, πέθανε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό, όπως είπε η κόρη του. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Ανακοινώνοντας τα θλιβερά νέα στο Facebook Η Λάουρ Μέριλ είπε ότι ο 69χρονος μπαμπάς της φαινόταν «γαλήνιος» πριν πεθάνει στη Νέα Υόρκη.

Έγραψε: "Ο κοροναϊός πήρε τον πατέρα μου σήμερα το πρωί, μου έδωσαν δύο λεπτά για να πω τα αποχαιρετιστήρια μου πριν βγούμε έξω.

"Φαινόταν καλά και όπως έφυγα ήταν ακόμη μια αχτίδα ελπίδας ότι δεν θα ήταν παίζει στη δεξιά πλευρά της οθόνης News CNN / Fox.

"Περπατούσα προς το σπίτι με ακόμα ελπίδα στην καρδιά μου Η πόλη που ήξερα ήταν άδεια. Ένιωσα ότι ήμουν ο μόνος άνθρωπος εδώ και ίσως με πολλούς τρόπους ήμουν. Όταν έφτασα στις πόρτες στο διαμέρισμά μου έλαβα την είδηση ​​ότι είχε φύγει.

«Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Ήμουν μόλις στην εκπομπή του πριν από δύο εβδομάδες, είχα φωτογραφίσει μόνο το πορτρέτο του για το καινούργιο του άλμπουμ, και είχαμε μιλήσει νωρίτερα.

Συνέχισε να παροτρύνει τους άλλους να παραμείνουν στο σπίτι, ενώ η πανδημία συνεχίζεται, προσθέτοντας: «Οι άνθρωποι πεθαίνουν, δεν νομίζετε ότι θα συμβεί σε εσάς ή στην ισχυρή οικογένειά σας. Για τον μπαμπά μου Αυτό το πράγμα είναι πραγματικό και πιθανότατα δεν θα μπορέσουμε να τον θρηνήσουμε σωστά με μια κηδεία.

«Έχασα μόλις τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου και δεν θα μπορέσω να αγκαλιάσω κανέναν επειδή έχω εκτεθεί και χρειάζεται να μπω σε καραντίνα για δύο εβδομάδες ... μόνο».

Η συνάδελφος του Τζόαν Τζετ, που είχε τραγουδήσει το hit I Love Rock 'N Roll το 1982, μοιράστηκε ένα ειλικρινές αφιέρωμα στον΄Μέριλ, δημοσιεύοντας στο Twitter: «Μόλις έμαθα τα άσχημα νέα που πέρασε ο Άλαν Μέριλ. και η αγάπη πηγαίνει στην οικογένεια, τους φίλους και τη μουσική κοινότητα στο σύνολό της.

Σάλο προκαλεί και η είδηση του θανάτου πασίγνωστου κωμικού, που όπως θα διαβάσετε και εδώ, έφυγε μετά από την μάχη με τον φονικό ιό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share