Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ενώ οδηγούσε παρατήρησε ένα νεκρό ζώο στον δρόμο - Όταν το κοίταξε καλύτερα ανατρίχιασε

Έκανε το σωστό

30 Μαρτίου 2020 11:03
Ενώ οδηγούσε παρατήρησε ένα νεκρό ζώο στον δρόμο - Όταν το κοίταξε καλύτερα ανατρίχιασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωινό, η Κλόε Ενράιτ οδηγούσε σε ένα δρόμο στο Dunsborough, στην Αυστραλία με τα παιδιά της, όταν παρατήρησε κάτι περίεργο στον δρόμο.

Ξαφνικά, εντόπισε ένα νεκρό καγκουρό να είναι ξαπλωμένο στο πλάι. «Κάτι μέσα μου μου έλεγε να γυρίσω πίσω,» γράφει η Κλόε στη σελίδα της στο Facebook.

Και ευτυχώς που επέστρεψε, καθώς μέσα στο μάρσιπο του καγκουρό υπήρχε ένα νεογέννητο καγκουρό. Η μητέρα του ήταν ακόμα ζεστή, αλλά είχε πεθάνει. Το μικρό κρατιόταν από τη μητέρα του δυνατά. Αλλά η Κλόε αντί να φύγει, υποθέτωντας ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο με το μικρό, τράβηξε το νεογέννητο καγκουρό από το μάρσιπο της μητέρας του.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, είναι μια εκπληκτική ιστορία.

“Τράβηξα απαλά το μικρό μέσα από το μάρσιπο και μαζί με τα παιδιά το πήγαμε στο κτηνίατρο για να προμηθευτούμε ειδικό γάλα.”

“Στη συνέχεια πήγαμε στην οργάνωση για τη προστασία της άγριας ζωής F.A.W.N.A για να πάρουμε πράγματα που θα χρειαζόταν το μικρό καγκουρό.”

Η F.A.W.N.A είναι μια οργάνωση για τη προστασία της άγριας πανίδας, που παρέχει κτηνιατρικές υπηρεσίες, καταφύγιο και αποκατάσταση σε όσα άγρια ζώα έχουν ανάγκη.

Το μητρικό ένστικτο της Κλόε ήταν που λειτούργησε και έσωσε τη ζωή του άτυχου μικρού καγκουρό.

Οι άνθρωποι στη F.A.W.N.A έδωσαν όλα τα απαραίτητα στην οικογένεια, και πήραν τη φροντίδα του μικρού καγκουρό στα σοβαρά, κάνοντας φοβερή δουλειά!

Το μικρό καγκουρό κρατιέται συνεχώς ζεστό και πρέπει να το ταΐζουν γάλα μέχρι τέσσερις φορές ημερησίως μέχρι να γίνει 18 μηνών. Τα παιδιά έδωσαν στο μικρό καγκουρό το τέλειο όνομα. “Άγγελος, επειδή οι άγγελοι το έφεραν κοντά μας.”

Μόλις το καγκουρό μεγαλώσει αρκετά, η οικογένεια σχεδιάζει να την επανεντάξουν ξανά στην άγρια φύση με τη βοήθεια της F.A.W.N.A.

Η οικογένεια Enright έχει ένα σημαντικό μήνυμα: “Πάντα να σταματάτε και να ελέγχετε αν δείτε ένα χτυπημένο καγκουρό, καθώς μπορεί να κρύβεται κάποιο μικρό καγκουρό μέσα στο μάρσιπο της μητέρας, που διαφορετικά δε θα επιβιώσει.”

Μια μοναδική ιστορία, που συναντάται φυσικά μόνο στην Αυστραλία, καθώς μόνο εκεί ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον τα καγκουρό! Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Μπορείτε να δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα συνάντησε ένα καγκουρό, και σίγουρα θα σας φτιάξει την μέρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share