Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιαγιά 108 χρονών δίνει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε τον κορωνοϊό

Αντλημένες από την ζωή της

30 Μαρτίου 2020 10:44
Γιαγιά 108 χρονών δίνει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 108χρονη γιαγιά έχει μοιραστεί τις κορυφαίες συμβουλές της για να μας βοηθήσει να περάσουμε την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Η Γουίνιφρεντ Μοιυργκούνε γεννήθηκε το 1911, που σημαίνει ότι έχει περάσει από αμέτρητα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, όπως δύο Παγκόσμιους Πολέμους και η ισπανική γρίπη το 1918.

Η γιαγιά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της ζωής σε εργοστάσιο παραγωγής τεμαχίων υφαντών στο Hulme του Μάντσεστερ - και κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ανατέθηκε να ράβει ζώνες πυροβόλων όπλων για στρατιώτες.

Τώρα, αντλεί από τη ζωή της και προσφέρει μερικές χρήσιμες συμβουλές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας.

Η γιαγιά που ζει σε ένα σπίτι φροντίδας στο Bolton, Greater Manchester, δήλωσε: "Πρέπει να βγείτε από το δρόμο των άλλων ανθρώπων και να εργαστείτε μόνοι σας - πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας.

"Πάνω απ 'όλα, πρέπει να φροντίζετε τα μωρά επειδή το πρώτο πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι είναι να τα πνίξουν με φιλιά και έτσι μπορεί να εξαπλωθεί ένας ιός.

"Ήμουν εντάξει προς το παρόν, αλλά φοβούμαι αν πλησιάσουν οι άνθρωποι, γι 'αυτό θα τους πω να μην με αγγίζουν.

"Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, οπότε πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας - και να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό παντού!"

Η Γουίνιφρεντ συναντήθηκε με τον σύζυγό της Ρόναλντ σε ένα χορό και το ζευγάρι μέχρι το 1946, είχαν ένα παιδί - μια κόρη που ονομάζεται Λίντα. Η Γουίνιφρεντ και ο Ρόναλντ είχαν έναν μακροχρόνιο, ευτυχισμένο γάμο πριν ο Ρόναλντ πεθάνει το 2000.

Μάλιστα μια γιαγιά 97 χρονών, ξεπέρασε τον κορωνοϊό και κατάφερε να πάρει εξιτήριο, όπως θα δείτε εδώ, που σημαίνει ότι δεν είναι ανίκητος!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share