Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος στο Χόλιγουντ: Νεκρός στα 47 του αγαπημένος ηθοποιός

Βρέθηκε στο διαμέρισμά του

29 Μαρτίου 2020 22:09
Θρήνος στο Χόλιγουντ: Νεκρός στα 47 του αγαπημένος ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Χόλιγουντ, με αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος έφυγε στα 47 του χρόνια από τη ζωή, ενώ βρέθηκε στο διαμέρισμά του.

Ο λόγος γίνεται για τον Μάθιου Φάμπερ, ο οποίος είχε ρόλους σε μερικές από τις πιο cult ταινίες των 90's αλλά και σε αρκετές των 00's, ο 47χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από τον αδερφό του. Δείτε και ποιος άλλος σπουδαίος ηθοποιός απεβίωσε.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής για τρεις ημέρες κάτι που ανησύχησε την οικογένειά του. Την πόρτα στο μοιραίο διαμέρισμα άνοιξε ο αδερφός του και εκεί τον βρήκε νεκρό.

Ο θάνατος του προήλθε όπως όλα δείχνουν από φυσικά αίτια.

Σάλος στο Χόλιγουντ! Ο πρώην της την έριξε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου γιατί...

Σάλος ξέσπασε στο Χόλιγουντ με τη διάσημη σύμβουλο ερωτικών, Έιμι Χάργουϊκ, η οποία σκοτώθηκε από πρώην φίλο της από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο διαμέρισμά της στα 38 της χρόνια για συγκεκριμένο λόγο, ενώ μπορείτε να θυμηθείτε τη στιγμή αδυναμίας του Έλτον Τζον.

Ο πρώην φίλος της Χάργκουϊκ, λοιπόν, είχε δει να επιβάλλονται ασφαλιστικά μέτρα, που ζήτησε η ίδια η σύμβουλος, και σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα έπεσε αναίσθητη στις 1:15 το πρωί του Σαββάτου (15/2), κραυγάζοντας στην αρχή, με το έγκλημα να λαμβάνει τόπο μες στο Χόλιγουντ.

Όσο για το δράση, πρόκειται για τον Γκάρεθ Πέρσχαουζ, ο οποίος συνελήφθη πολύ σύντομα στην Πλάγια Ντελ Ρέι, στις 4:30 το απόγευμα. Ο ίδιος είχε πει νωρίτερα σε φίλους του, μάλιστα, ότι φοβόταν πως θα την πληγώσει, με τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του να έχουν τελειώσει πριν από δύο εβδομάδες.

Το περιστατικό ήταν ολόκληρο θρίλερ, με τη συγκάτοικο της Χάργουϊκ να αναφέρει, ότι αφού μπήκε μέσα ο Πέρσχαουζ, έτρεξαν να της προσφέρουν βοήθεια, αλλά όταν η Αστυνομία έφτασε, το κακό είχε ήδη γίνει.

Η Χάργουϊκ αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν σύμβουλος ερωτικών τεράστιας φήμης, έχοντας γράψει το βιβλίο «Η Βίβλος του έρωτα για τις γυναίκες», έχοντας αποτελέσει παλιότερα την αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού, Ντρου Κάρεϊ, με τον οποίο χώρισε το 2018, ύστερα από σχέσης για παραπάνω από έναν χρόνο.

Η Αστυνομία του Λος Άντζελες αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το συμβάν. Ο Πέρσχαουζ, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ήταν φωτογράφος, καθώς και τεχνικός λογισμικού, με την πιο πρόσφατη δουλειά του να εμφανίζεται να είναι αυτή του πρωτομάστορα της Internet Brands.

Λίγες ώρες μετά το θάνατο της Χάργουϊκ, ο ίδιος έκανε δημοσιεύσεις στο Twitter, γράφοντας σχετικά με θέματα γυμναστικής και πολιτικής, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέσω της σελίδας του δεν χάνει ευκαιρία να αποδοκιμάζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Hours after Harwick died and before his arrest on Saturday afternoon, Pursehouse, who is active on Twitter, posted messages on the site.

Αναφορικά με την Χάργουϊκ, πρέπει επίσης να αναφερθεί, ότι στο Χόλιγουντ ήταν από τις πιο περιζήτητες στον τομέα της, έχοντας κάνει ακόμη και εμφανίσεις σε ντοκιμαντέρ και ριάλιτι. Έχει γράψει ουκ ολίγα άρθρα σχετικά με τη συμπεριφορά στις σχέσεις μας στο ερωτικό κομμάτι, ενώ για τις διάσημες συνεδρίες της έπαιρνε 200 δολάρια στη μία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share