Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Σοκ στον Alpha: Νεκρός ο Μανώλης Μαλέλης από τον κορωνοϊό!

Θρήνος στην ελληνική τηλεόραση!

29 Μαρτίου 2020 21:26
Σοκ στον Alpha: Νεκρός ο Μανώλης Μαλέλης από τον κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός από τον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μανώλης Μαλέλης, ο οποίος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής (29/3), βυθίζοντας στο πένθος τον Alpha.

Ο Μανώλης Μαλέλης ήταν στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του καναλιού. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν εκ των 39 θανάτων από τον ιό.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε μέσω του twitter ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος ο οποίος αποχαιρέτησε τον Μανώλη Μαλέλη αναφέροντας ότι ήταν το 33ο θύμα του φονικού ιού.

«Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό, φοβήθηκα γιατί…» - Συγκλονίζει η γυναίκα που ήταν ο «ασθενής μηδέν» στην Ελλάδα

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Δήμητρα Βουλγαρίδου, η οποία αποτέλεσε τον «ασθενή μηδέν» του κορωνοϊού στην χώρα μας, αναφέροντας τον φόβο που ένιωσε, όταν έμαθε πως έχει προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο και, λίγο αργότερα, θα γινόταν η πρώτη καταγεγραμμένη ασθενής από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτεια της, τονίζοντας ότι ακόμη και τώρα, που έχει διαφύγει τον κίνδυνο, η όσφρηση δεν έχει επανέλθει απόλυτα.

Η ίδια, παράλληλα, επισημαίνει πως από την 7η-8η μέρα κι έπειτα άρχισε να βρίσκει το κουράγιο, με τους αγαπημένους της ανθρώπους να είναι πάντοτε στο πλευρό της. Την ίδια ώρα, η χώρα μας φτάνει στους 39 νεκρούς από τον κορωνοϊό.

«Είχα πολύ ελαφριά συμπτώματα και την πέρασα σαν μία απλή γρίπη. Δεν είχα πολύ πυρετό, αυτό ήταν το μόνο που σύμπτωμα ενώ το άλλο μου σύμπτωμα είχε σχέση με την όσφρηση η οποία δεν έχει επανέλθει 100%.

Δε σας κρύβω ότι φοβήθηκα αρκετά γιατί ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο. Κανείς δεν γνώριζε την εξέλιξη αυτού του ιού. Τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους με τους οποίους ήθρα σε επαφή. Κάθε μέρα που περνούσα στην απομόνωση ήταν ένα συν για εμένα. Μετά την 7η, 8η μέρα άρχισα να παίρνω κουράγιο.

Ο γιος μου και μία φίλη μου ήταν οι μόνοι θετικοί στον κορωνοϊό, είχα μεγάλη αγωνία και γι΄αυτόν. Όπως λένε όμως και οι ειδικοί τα παιδιά παρουσιάζουν πολύ ήπια συμπτώματα. Ο γιος μου ήταν τελείως ασυμπτωματικός αλλά το είχα μαζί μου στον ίδιο θάλαμο. Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση ενός παιδιού μέσα σε ένα δωμάτιο για 15 μέρες. Ένα 9χρονο παιδί, που ήταν καλά, ήταν δύσκολο να το απομονώσεις», ανέφερε η Δήμητρα Βουλγαρίδου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share