Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός στην Τουρκία: Ξεπέρασαν τις 7.000 τα κρούσματα

Στους 108 οι νεκροί

28 Μαρτίου 2020 20:30
Κορωνοϊός στην Τουρκία: Ξεπέρασαν τις 7.000 τα κρούσματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

16 νέοι θάνατοι σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία από κορωνοϊό με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται στου 108. Ενώ τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.704 με το σύνολο να φτάνει στις 7.402. Στην Ιταλία ωστόσο, το θρίλερ δεν έχει τέλος αφού μόλις το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 889 νέοι θάνατοι, δείτε εδώ αναλυτικά τα συνολικά νούμερα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός ανέφερε ότι από χθες μέχρι σήμερα διενεργήθηκαν άλλα 7.641 διαγνωστικά τεστ, κάτι που σημαίνει ότι έχουν εξεταστεί 55.464 άνθρωποι αφότου ξέσπασε η επιδημία.

Κορωνοϊός Βρετανία: Πάνω από 1.000 οι νεκροί

Νούμερα που σοκάρουν σημειώνονται καθημερινά στη Βρετανία με τους νεκρούς από κορωνοϊό συνολικά να ξεπερνούν τους 1.000 Το τελευταίο 24ωρο συγκεκριμένα σημειώθηκαν 260 νέοι θάνατοι.

Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 1.019 και των ανθρώπων που έχουν επίσημα καταγραφεί ως μολυνθέντες από τον ιό στους 17.089.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ανακοινώθηκε πώς τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, όσο και ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον νέο κορωνοϊό και βρέθηκαν θετικοί.

Οικογενειακή τραγωδία από τον κορωνοϊό: Πατέρας και κόρη πέθαναν μέσα σε 24 ώρες!

Μια τρομερή οικογενειακή τραγωδία προξένησε στη Βρετανία ο κορωνοϊός, ο οποίος πρώτα χτύπησε τον 61χρονο πατέρα, για να υποκύψει και η 33χρονη κόρη του στην ασθένεια λίγο αργότερα. Την ίδια στιγμή, στη Βρετανία οι νεκροί έχουν φτάσει τους 759, ενώ 15.000 έχουν συνολικά προσβληθεί από την νόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Ο Σουντίρ Σαρμά και η κόρη του, Πούγια, είδαν τη μοίρα να τους επιφυλάσσει τραγικό φινάλε. Ο πατέρας ήταν διευθυντής του γραφείου μετανάστευσης στο αεροδρόμιο «Χίθροου», ενώ η κόρη ήταν φαρμακοποιός, με τους δύο θανάτους να έρχονται μέσα σε ένα 24ωρο.

Για τον Σουντίρ υπάρχει ο ισχυρισμός, ότι είχε υποκείμενα νοσήματα, με αποτέλεσμα να λείψει αρχικά από τη δουλειά του. Μετά, ωστόσο, γύρισε κανονικά, σε μια κίνηση που απέβη μοιραία.

Η 33χρονη Πούγια, από την πλευρά της, δεχόταν για τρεις μέρες στο νοσοκομείο θεραπεία, έχοντας «κολλήσει» τον ιό και φαίνεται, ότι δεν έπασχε από κάτι, που θα επιδείνωνε την κατάσταση. Δεν είναι ξεκάθαρο, βέβαια, αν οι δυο τους είχαν βρεθεί σε στενή επαφή με άλλους συγγενείς τον τελευταίο καιρό, αλλά η συντομία των θανάτων φέρνει προς το παρόν αυτό το συμπέρασμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share