Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα στην Άρτα!

Συναγερμός!

28 Μαρτίου 2020 16:41
Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα στην Άρτα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Άρτα καθώς επιβεβαιώθηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοΪού κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την πόλη.

«Από τα ληφθέντα δείγματα των προηγούμενων ημερών στο νοσοκομείο της Άρτας, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δύο νέα θετικά περιστατικά ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό» αναφέρεται στην ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία Ηπείρου και προστίθεται: «Έγινε άμεση κινητοποίηση και ενημέρωση του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τις οδηγίες παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται.

«Στο Δρέπανο εξακολουθούν να φιλοξενούνται 15 άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης, για τους οποίους συνεχίζονται οι διαδικασίες προώθησης στις χώρες προέλευσης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους», σύμφωνα με τη συμπληρωματική ανακοίνωση.

Ωστόσο, αποκάλυψη "βόμβα" έκανε νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, δείτε τι είπε σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο πλοίο «Θεολόγος Π» με ύποπτα συμπτώματα για μέλος του πληρώματος!

Συναγερμός έχει σημάνει στο πλοίο «Θεολόγος Π» για κορωνοϊό, το οποίο προσάραξε στη Ραφήνα και θα μείνει εκεί, αφού μέλος του πληρώματος έχει ύποπτα συμπτώματα.

Το μέλος του πληρώματος του «Θεολόγος Π» αναμένεται να παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομίσει σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου θα γίνει ο ιατρικός έλεγχος. Δείτε και το συγκινητικό γράμμα της γυναίκας που γλίτωσε και ανέρρωσε από τον ιό.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης το πλοίο θα παραμείνει στη Ραφήνα και τα 40 άτομα που αποτελούν το υπόλοιπο πλήρωμα θα βρίσκονται σε καραντίνα.

Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, με επιστροφή. Στην Άνδρο το πλοίο αποβίβασε 17 επιβάτες, 13 στην Μύκονο και 8 στην Τήνο, οι οποίοι έχουν λάβει οδηγίες από τον ΕΟΔΥ να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα για το μέλος του πληρώματος του «Θεολόγος Π».

Κορωνοϊός: Έτοιμη να κλείσει τα αεροδρόμια η Κυβέρνηση!

Έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα για τα περιοριστικά μέτρα έναντι του κορωνοϊού είναι η Κυβέρνηση, η οποία προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός στην χώρα, προτίθεται να κλείσει τα αεροδρόμια, όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για ολική απαγόρευση μετακινήσεων.

Όπως σημείωσε ο κύριος Γεραπετρίτης στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα», αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι - όπως είπε ο ίδιος - εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές.

«Το πλάνο της κυβέρνησης είναι να εξετάζονται οι περιπτώσεις και να λαμβάνονται τα όποια μέτρα αποφασίζονται», πρόσθεσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share