Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Αηδία: Μητέρα δαγκώνει μια μπανάνα από πασίγνωστο σούπερ μάρκετ και ανακαλύπτει αυγά αράχνης

Σοκ!

28 Μαρτίου 2020 13:52
Αηδία: Μητέρα δαγκώνει μια μπανάνα από πασίγνωστο σούπερ μάρκετ και ανακαλύπτει αυγά αράχνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα έξι παιδιών, δήλωσε ότι δεν θα ξαναπάρει ποτέ μπανάνα, αφού σε μια από πασίγνωστο σούπερ μάρκετ βρήκε μέσα αυγά αράχνης.

Η 38χρονη Wall, τρομοκρατήθηκε όταν δάγκωσε τη μπανάνα που είχε αγοράσει από το σούπερ μάρκετ στο Birkenhead . Δάγκωσε μια μπουκιά και αισθάνθηκε ένα «τραγάνισμα», αφήνοντάς της μια αηδία όταν το έφαγε.

Η κ. Wall δήλωσε: «Είμαι τρελή με αυτό. Ένιωσα κάτι τραγανό και έπειτα το κατάπια. Αρχικά, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ώριμη, αλλά στη συνέχεια κοίταξα και ήταν γεμάτη καφέ πράγματα που έμοιαζαν με αυγά αράχνης.

«Ήταν αηδιαστικό, γύρισε το στομάχι μου». Αν και τώρα είναι σε θέση να κάνει πλάκα για το περιστατικό, λέει ότι ανησυχούσε ότι τα αυγά θα εκκολάπτονταν μέσα της.

δαγκώνει μια μπανάνα αυτή η μητέρα

Η κα Wall προσέθεσε: «Τηλεφώνησα στο 101 επειδή πανικοβλήθηκα. Είχα χαμηλή αρτηριακή πίεση λόγω καρδιακής πάθησης και ήθελαν να με πάνε στο νοσοκομείο, αλλά είπα «δεν μπορώ, έχω έξι παιδιά εδώ».

«Κάλεσαν έναν γιατρό και είπε ότι το οξύ του στομάχου μου θα σκότωνε «τα περισσότερα» από τα αυγά – αυτό δεν ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω. «Συνεχίζω να τα βλέπω να εκκολάπτονται μέσα μου».

μπανάνα με αράχνες

Η κ. Wall έβαλε το κομμάτι φρούτου μέσα σε αλουμινόχαρτο και το πήγε πίσω στο κατάστημα, όπου της προσέφεραν μια νέα δέσμη μπανανών. Ωστόσο, λέει ότι ποτέ δεν θα πάει ξανά πάει εκεί και ποτέ δεν θα ξαναπάρει μπανάνες σπίτι της.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε, αν την είχα δώσει στα παιδιά μου», είπε. Ένας εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ δήλωσε: «Λυπούμαστε πολύ για αυτό το θέμα, καθώς δεν έχουμε πρόθεση να είναι δυσαρεστημένος ο πελάτης μας, με οποιοδήποτε τρόπο.

βρήκε αράχνες αυγά στην μπανάνα

Το ζήτημα πέρασε αμέσως στο τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας, όπου διερευνούν με τον προμηθευτή και θα συνεχίσουν να κρατούν τον πελάτη ενημερωμένο».

Άλλη μια παρόμοια ιστορία με κοριτσάκι που έφαγε μπανάνα είναι και αυτή εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share