Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Ραγίζει καρδιές η κακοποιημένη σκυλίτσα που δεν τολμάει να κοιτάξει πουθενά από φόβο

Θα κάνει να δακρύσετε

28 Μαρτίου 2020 08:40
Ραγίζει καρδιές η κακοποιημένη σκυλίτσα που δεν τολμάει να κοιτάξει πουθενά από φόβο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση φέρνει αυτή η κακοποιημένη σκυλίτσα που δεν τολμάει να κοιτάξει πουθενά από φόβο!

Mόνον η χρόνια κακοποίηση θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοιο τρόμο στην Κάρα, μια σκυλίτσα που δεν τολμάει ούτε να σηκώσει το βλέμμα της από τον τοίχο.

Η Κάρα διασώθηκε από την οργάνωση PAWS Animal Rescue Ireland, το προσωπικό της οποίας προσπαθούσε να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα, αρχικά χωρίς επιτυχία.

Οι κτηνίατροι επιβεβαίωσαν ότι η Κάρα δεν είχε κάποιο οργανικό πρόβλημα, αλλά προφανώς είχε υποστεί πολύχρονη κακοποίηση και της ήταν αδύνατον να εμπιστευτεί ανθρώπους.

Η αγάπη και η υπομονή όμως έκαναν το θαύμα τους κι έτσι η Κάρα συνήλθε, απέκτησε τετράποδους φίλους και τελικά υιοθετήθηκε.

Δείτε ακόμα αυτόν τον σκύλο της φωτογραφίας είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί - Μόλις δείτε θα μείνετε κάγκελο

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου, έβαλε κρυφή κάμερα για να αποδείξει, ότι το κατοικίδιό του κάθε πρωί, κάνει κάτι που τον αφήνει έκπληκτο!

Συγκεκριμένα, αυτός ο άνδρας ξυπνάει από την σκυλίτσα του, ράτσας πιτ μπουλ, που ανυπομονεί να βγει και να ξεκινήσει τη μέρα της. Το αφεντικό της εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να δείξει τι τραβάει κάθε πρωί!

Μπορεί να είναι μόλις 5:30 π.μ., αλλά είναι καιρός να σηκωθούν όλοι στο σπίτι. Δείτε το τρομερό βίντεο:

Τρελαίνεστε να βλέπετε τέτοια βίντεο; Δείτε εδώ τον τεμπέλη σκύλο, ο οποίος αρνείται να αφήσει το πάρκο.

Αυτός ο σκύλος εγκαταλείφθηκε - Μόλις τον είδε ένας άνδρας έτρεξε και...

Ο σκύλος της φωτογραφίας, έμεινε μόνος του, αφού οι ιδιοκτήτες που είχε, άφησαν το διαμέρισμα και τον εγκατέλειψαν. Ωστόσο, όταν τον είδε ένας άνθρωπος, ο γείτονας, έτρεξε να τον βοηθήσει. Πρόκειται για μια ιστορία, άκρως συγκινητική.

Συγκεκριμένα, χάρη στις προσπάθειες ενός γείτονα, ένας Retriever ονόματι Zai Zai, ήταν σε θέση να επιβιώσει μετά την εγκατάλειψη του στο διαμέρισμα για αρκετές ημέρες. Ο σκύλος είχε μείνει μόνος του στο σπίτι, χωρίς φαγητό και νερό, προφανώς επειδή οι ιδιοκτήτες του είχαν εμπλακεί στην κρίση του Κορωνοϊού.

Ένας γείτονας, ο Xu, του διπλανού διαμερίσματος, δήλωσε ότι είδε το σκυλί για πρώτη φορά έξω από το παράθυρο, κοιτάζοντας τον. Νόμιζε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά τρεις μέρες αργότερα είδε το σκυλί στο ίδιο σημείο, ενώ φαινόταν πεινασμένο και άρρωστο.

σκυλιά και Κορωνοϊός

Ο Xu αμέσως κατάλαβε ότι το σκυλί ήταν μόνο του, ίσως επειδή οι ιδιοκτήτες του είχαν παγιδευτεί κάπου λόγω του Κορωνοϊού. Από εκείνη τη μέρα, ο Xu αποφάσισε να ταΐζει το σκυλί, χρησιμοποιώντας μια πολύ ασυνήθιστη μέθοδο διαχείρισης της προμήθειας τροφής από το διαμέρισμά του. Έδεσε λουκάνικα και μπουκάλια με νερό σε ένα ξύλο και τα πέρασε μέσα από τα παράθυρα, ώστε να μπορεί να φάει ο Zai Zai.

Ο γείτονας πραγματοποίησε αυτόν τον ελιγμό επί έξι συνεχόμενες ημέρες, ενώ προσπαθούσε να βρει την τύχη των ιδιοκτητών του σκύλου. Τέλος, μαθαίνουμε ότι οι ιδιοκτήτες του σκύλου είχαν παγιδευτεί στο Γουχάν, αφού αυτή η πόλη ήταν απομονωμένη και δεν μπορούσαν να βγουν από εκεί.

Ευτυχώς, η οικογένεια του σκύλου επικοινώνησε με τη διεύθυνση του κτιρίου και είπε, ότι πρέπει να ανοίξουν το διαμέρισμα και να σώσουν το ζώο. Δεν είναι ακόμα σαφές γιατί ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν το είχε κάνει πριν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Zai Zai ήταν ασφαλής.

Αυτή τη στιγμή, ο Zai zai βρίσκεται σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, όπου λαμβάνει τη φροντίδα και τα απαραίτητα τρόφιμα για την αποκατάσταση του. Χωρίς να ξεχνά τον φίλο του, ο Xu συχνά περνάει από το καταφύγιο για να τον χαιρετήσει και λέει ότι ανακάμπτει ικανοποιητικά. Η ευγενική δράση του γείτονα καταγράφηκε σε βίντεο και μοιράστηκε σε κοινωνικά δίκτυα. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε ιστορίες, δείτε εδώ τι έκανε ένας κακοποιημένος σκύλος όταν συνάντησε ένα μωρό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share