Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

97χρονη γιαγιά ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο!

Υπάρχουν ακόμη ελπίδες!

27 Μαρτίου 2020 20:31
97χρονη γιαγιά ξεπέρασε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελπίδες σε όλους δίνει η περίπτωση μιας 97χρονης γιαγιάς από τη Νότια Κορέα η οποία νίκησε τον κορωνοϊό, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της υγιής.

Η Νότια Κορέα έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη μάχη με τον κορωνοϊο. Αν και ανακάλυψε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα την ίδια μέρα με τις ΗΠΑ φρόντισε εγκαίρως να κάνει πολλά τεστ και να απομονώσει τους νοσούντες. Δύο μήνες μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού, στα 9.932 επιβεβαιωμένα κρούσματα μετρά 139 θανάτους.

Η 97χρονη δεν είναι όμως η μοναδική αισιόδοξη περίπτωση στον κόσμο ανθρώπου από ευπαθή ομάδα που καταφέρνει να νικήσει τον Covid-19. Πρόσφατα είδαμε μια σούπερ γιαγιά στην Ιταλία, που ήταν το γηραιότερο κρούσμα στη γειτονική χώρα, την 90χρονη Τζένεβα Γουντ, δείτε εδώ τις δηλώσεις της κατά την επιστροφή της στο σπίτι.

Συγκινεί αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρίσκεται στην απομόνωση λόγω του κορωνοϊού

Μεγάλη συγκίνηση έφερε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα από ένα βίντεο που τραβήχτηκε σχετικά με τον Κορωνοϊό...

Οι ηλικιωμένοι σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στις ευπαθής ομάδες που χτυπά ο καταστροφικός ιός με αποτέλεσμα τα μέτρα για αυτούς να είναι ακόμα πιο αυστηρά.

''Μείνετε στο σπίτι, σώζετε μια ζωή''. Είναι αυτό που λένε οι νοσηλευτές που φροντίζουν τους κατοίκους στο Hershey και ελπίζουν μέσα από αυτό ένα συναισθηματικό βίντεο που δημιουργήθηκε να διδάξουν στις νεότερες γενιές να είναι πιο προσεκτικοί μένοντας σπίτι!

Οι ηλικιωμένοι που έλαβαν μέρος στα γυρίσματα του βίντεο ζήτησαν από τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τους κανόνες της κοινωνικής απομόνωσης και της καλής υγιεινής, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share