Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Κίνδυνος για πλημμύρες - Xρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» - «Καμπανάκι» από τον Γιάννη Καλλιάνο (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

26 Μαρτίου 2020 23:44
«Κίνδυνος για πλημμύρες - Xρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή» - «Καμπανάκι» από τον Γιάννη Καλλιάνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύς και συννεφιασμένος ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο. Κίνδυνος μέχρι και για πλημμύρες σε ορισμένες περιοχές, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης, για βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χιόνια προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Πιο αναλυτικά, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές κατά διαστήματα σχεδόν σε κάθε τμήμα της χώρας. Στο δεύτερο μισό της ημέρας θα υπάρξουν κάποια ανοίγματα. Όσο για τη θερμοκρασία, ο υδράργυρος παρουσιάζει αισθητή πτώση. Για την Αττική, προβλέπονται βροχές και σπαρωδικές καταιγίδες, η θερμοκρασία 8 - 14. Βροχερός ο καιρός και στην συμπτρωτεύουσα, 8-11 η θερμοκρασία.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγο:

"Περισσότερα και εντονότερα σήμερα τα φαινόμενα" - Αναλυτικά η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη

Περισσότερα και εντονότερα αναμένονται σήμερα τα φαινόμενα του καιρού με τις βροχές και τις καταιγίδες να συνεχίζουν να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη. Ωστόσο, για νέα υποτροπή της κακοκαιρίας έκανε λόγο νωρίτερα και ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του.

Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά με τους ανέμους να πνέουν νοτιοανατολικοί με την έντασή τους από 5 έως 7 μποφόρ και τοπικά 8. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα ανέβει το μεσημέρι έως 10 και 12 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο υδράργυρος θα φτάσει έως και τους 16 βαθμούς. Στην Αττική συννεφιά αναμένεται με βροχές ανά διαστήματα, οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 -7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της μετεωρολόγου:

"Είμαστε στην αρχή αυτού του μετώπου κακοκαιρίας" Η προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού και συνέχεια της κακοκαιρίας η οποία βρίσκεται ακόμη στην αρχή της αναμένεται σύμφωνα με το μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, αρκετές βροχές αναμένονται στο κεντρικό Ιόνιο, στα δυτικά και νότια παράλια της Πελοποννήσου ενώ στην περιοχή της Κρήτης και τις Κυκλάδες θα έχουμε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Από την Θεσσαλία και βορειότερα τα πράγματα θα είναι καλύτερα με απουσία βροχοπτώσεων αλλά με τοπικές συννεφιές. Πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη ενώ στην Αττική τα φαινόμενα δεν θα είναι ιδιαιτέρως έντονα, το σκηνικό ωστόσο θα παραμείνει βροχερό. Ενώ, ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέα υποτροπή της κακοκαιρίας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του μετεωρολόγου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share