Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: «Έσπασαν» την καραντίνα και μετέτρεψαν διαμέρισμα σε σπίτι ερωτικών επαφών!

Απίστευτο!

26 Μαρτίου 2020 18:56
Αδιανόητο: «Έσπασαν» την καραντίνα και μετέτρεψαν διαμέρισμα σε σπίτι ερωτικών επαφών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στην Ισπανία, με την κατάσταση στην χώρα να είναι έκρυθμη εξαιτίας του κορωνοϊού, αφού μετρά πάνω από 4.000 και 56.000 κρούσματα, αλλά έξι άτομα να «σπάνε» την καραντίνα και να μετατρέπουν διαμέρισμα… σε σπίτι των οργίων.

Το περιστατικό έλαβε τόπο στη Μαδρίτη, με την Αστυνομία να βρίσκει τα εν λόγω άτομα να κάνουν ερωτικό πάρτι στο διαμέρισμα, μετά από καταγγελία των γειτόνων.

Τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες ήταν γυμνοί σε ένα διάδρομο με τρία δωμάτια, με τις Αρχές παράλληλα να βρίσκουν αλκοολούχα ποτά και «γόπες» από τσιγάρα σε όλο το διαμέρισμα.

Υπήρχαν από καιρό, μάλιστα, υποψίες για τη λειτουργία του συγκεκριμένου διαμερίσματος, ως σπιτιού για ερωτικά πάρτι και, μετά τις καταγγελίες, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση δράση, κατηγορώντας τους και για ηχορρύπανση.

Προς το παρόν, πάντως, συλλήψεις δεν υπάρχουν, αν και σοκάρει η αναισθησία απέναντι στην κρισιμότητα της κατάστασης, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός.

«Ζούμε σε συνθήκες πολέμου... Δεν μπορούμε να...» - Συγκλονίζει Eλληνίδα γιατρός στην Ισπανία (Video)

Για τις δύσκολες ώρες που περνά η Ισπανία από τον κορωνοϊό μίλησε η Ελένη Ζωγραφινάκη, γιατρός που ζει στη Μαδρίτη. Επίσης, ένας 51χρονος άνδρας περιγράφει δραματικά on camera πώς είναι να παλεύεις με τον κορωνοϊό.

«Είναι πραγματικά συνθήκες πολέμου. Ζούμε σε συνθήκες περιορισμού κατ’ οίκον, εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν μπορούμε να βγούμε ούτε καν στην αυλή, ούτε να πάμε για τρέξιμο ή περπάτημα. Ωστόσο ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος. Τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, και ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταφέρουμε να ελέγξουμε κατάσταση»

Σε ό,τι αφορά στο πώς περνά τον χρόνο της στη διάρκεια του εγκλεισμού, η κ. Ζωγραφινάκη σημείωσε ότι «έχω ένα μικρό παιδί, και μένω μαζί με το παιδί στο σπίτι. Ο σύζυγος δουλεύει από το σπίτι. Δεν μπορούμε να δούμε την οικογένειά μας, τους γονείς μας, φίλους, κανέναν».

Τέλος, αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν την Ισπανία σε αυτή τη θέση, η κ. Ζωγραφινάκη τόνισε ότι «Θεωρώ ότι άργησαν να πάρουν μέτρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στις 8 Μαρτίου που έγιναν οι διαδηλώσεις για την ημέρα της γυναίκας τις επέτρεψαν, ενώ ήδη υπήρχαν οι προειδοποιήσεις των ειδικών».

«Δεν είναι μια απλή γριπούλα - Πραγματικά... σε κουρελιάζει - Δεν έχω κουράγιο να...» - Δραματική περιγραφή 43χρονου Έλληνα θετικό στον κορωνοϊό (Video)

Δραματική είναι η περιγραφή ενός Έλληνα ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ισπανία. Επίσης, συγκλονίζει ασθενής που νοσηλεύεται σε ελληνικό νοσοκομείο: «Έκλαιγα με λυγμούς όταν... Μου έτυχε τριπλό τζακ ποτ...Έχω και γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό»

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια απλή γριπούλα. Πραγματικά... σε κουρελιάζει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι εξαντλητικό, είναι πάρα πολύ δύσκολο, εμένα με έχει κουρελιάσει, είμαι σε μία κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη, πρέπει να εξυπηρετώ τον εαυτό μου εγώ δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα» λέει ο 43χρονος Αλέξανδρος μεταξύ άλλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share