Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λιοντάρι τρέχει μέσα σε κόσμο και... - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα

Σοκ!

25 Μαρτίου 2020 09:00
Λιοντάρι τρέχει μέσα σε κόσμο και... - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόβουν την ανάσα οι εικόνες, όπου φαίνεται ένα λιοντάρι να τρέχει ανάμεσα σε πλήθος κόσμου. Τι συνέβη στο χωριό;

Τα λιοντάρια είναι μεγαλοπρεπές ζώα και η όψη τους προκαλεί δέος και... φόβο. Αυτό πρέπει να ένιωσαν και οι χωρικοί, όταν ένα τέτοιο άγριο ζώο πέρασε μέσα από το χωριό τους.

Συγκεκριμένα, ένας δασοφύλακας στην Ινδία τράβηξε κάτι φωτογραφίες, όπου φαίνεται ένα λιοντάρι να εμφανίζεται από το πουθενά και να τρέχει ανάμεσα σε ανθρώπους στους δρόμους ενός χωριού.

"Φανταστείτε κάποιον να σας επιτίθεται με ταχύτητα 80 χλμ/ώρα! Ούτε ο Γιουσέιν Μπολτ -μέση ταχύτητα 38 χλμ/ώρα- δεν ξεφεύγει από ένα λιοντάρι. Που αλλού θα βρείτε αυτή την ανοχή του ενός για τον άλλο, αν όχι στην Ινδία;", σχολίασε ο δασοφύλακας. Καθώς το λιοντάρι τρέχει μέσα από το πλήθος, οι περισσότεροι άνθρωποι εξαφανίζονται όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μάλιστα, έχει συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό και στην Κένυα. Δείτε εδώ τι έκανε ένα λιοντάρι στους κατοίκους του χωριού.

7 λιοντάρια κυνηγούν έναν φακόχοιρο - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Όταν ένα λιοντάρι έχει βάλει στο μάτι έναν φακόχοιρο, δύσκολα ο τελευταίος θα καταφέρει να βγει ζωντανός. Πόσο μάλλον όταν καλείται να αντιμετωπίζει, όχι 1, αλλά 7 λιοντάρια!

Και όμως, ένας στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στην Νότια Αφρική, κατάφερε να την γλιτώσει όταν άρχισαν να τον απειλούν τα άγρια ζώα. Το παρακάτω βίντεο, είναι συγκλονιστικό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν αυτά τα βίντεο, δείτε εδώ πως ένας σκύλος "έδωσε" μάχη με 2 λιοντάρια.

Λιοντάρι ορμάει σε δεκάδες παιδιά - Η συνέχεια σοκάρει

Ανατριχιάσαμε όταν είδαμε ένα λιοντάρι, να ορμάει σε δεκάδες παιδιά. Μόλις δείτε το βίντεο θα κοκαλώσετε.

Συγκεκριμένα, σκηνές απόλυτου πανικού και χάους βίωσαν δεκάδες παιδιά και οι υπεύθυνοι ενός ζωολογικού κήπου στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, όταν ένα λιοντάρι ξέφυγε από τον έλεγχο και επιτέθηκε με αγριότητα.

Το άγριο ζώο, εμφανίστηκε σε έναν μικρό χώρο με δεκάδες παιδιά, τα οποία διασκέδαζαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της πόλης Τζέντα. Επιτίθεται σε πολλά παιδιά, ενώ καταφέρνει να στριμώξει στη γωνία ένα κοριτσάκι και να του επιτεθεί στο πρόσωπο, όπως είχε συμβεί και με ένα 8χρονο παιδί. Το μικρό κορίτσι ουρλιάζει από τρόμο, ενώ το λιοντάρι έχει σηκωθεί στα δύο πόδια, προκειμένου να βάλει το κεφάλι της στο στόμα του. Ενήλικες έσπευσαν με αυτοθυσία να σώσουν το κορίτσι, τραβώντας το λιοντάρι μακριά του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share