Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά - Είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους - Θετική στον κορωνοϊό η αδελφή της

Σοκ!

24 Μαρτίου 2020 12:19
Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά - Είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους - Θετική στον κορωνοϊό η αδελφή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή μέσα στο σπίτι της της βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Γλυκά Νερά, η οποία είχε επισκεφθεί μαζί με την αδελφή της τους Άγιους Τόπους και επέστρεψαν σύμφωνα με πληροφορίες την Καθαρά Δευτέρα.

Οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η αδελφή που νοσεί από τον κορωνοϊό και έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι της, της τηλεφωνούσε τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα, μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων εξαιτίας του κορωνοϊού στην χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε μια γυναίκα μεγάλη σε ηλικία, όντας το 18ο θύμα του ιού.

Στο σπίτι όπου βρέθηκε η νεκρή υπήρχε έντονη δυσοσμία και μετά την ενημέρωση των Αρχών η περιοχή αποκλείστηκε και στο σημείο σπεύδουν στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

«Ο 3χρονος γιος μου κάνει χημειοθεραπείες και εγώ φροντίζω ασθενείς με κορωνοϊό» - Το σπαρακτικό μήνυμα και η δύσκολη απόφαση ενός πατέρα-γιατρού (photo)

«Ο 3χρονος γιος μου κάνει χημειοθεραπείες και εγώ φροντίζω ασθενείς με κορωνοϊό». Ένα σπαρακτικό μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας Βρετανός γιατρός-πατέρας που δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μιλάει για τη «δύσκολη απόφαση» να φροντίσει τους ασθενείς του και να μη μείνει με τον 3 ετών γιο του Άλφι, που πάσχει από καρκίνο. Επίσης, μια συγκλονιστική μαρτυρία Έλληνα ασθενούς έρχεται στο φως ο οποίος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και λέει χαρακτηριστικά: «Παλεύω 17 ημέρες με τον κορωνοϊό. Ο υψηλός πυρετός ανά 6-8 ώρες και η δυσκολία στην αναπνοή...»

Ο γιατρός Νικ Ντένισον, αναισθησιολόγος στο Firmley Park Hospital, κοντά στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη New York Post, ανέφερε στην ανάρτησή του την Κυριακή: «Ο γιος μου έγινε τριών ετών την περασμένη εβδομάδα και εδώ και έξι εβδομάδες βρίσκεται σε πρόγραμμα χημειοθεραπείας. Ο ιός αποτελεί μεγάλη απειλή για τη ζωή του και καθώς θα εκτίθεμαι, κάνοντας τη δουλειά μου, δεν μπορώ πλέον να ζω στο σπίτι».

I’ve not posted on FB for a long time so read this. I’m a consultant anaesthetist working in Frimley Park Hospital and...

Posted by Nick Dennison on Sunday, March 22, 2020

«Χρειάστηκε να κάνω τη δύσκολη επιλογή: να κάνω τη δουλειά μου και να σώσω ανθρώπινες ζωές ή να είμαι με τον γιο μου την ώρα που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ελπίζω ότι ο Άλφι θα επιβιώσει, αλλά πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν», σημειώνει ακόμη.

«Η καρδιά μου έχει σπάσει με αυτή την επιλογή, αλλά επιλέγω να σώσω τις ζωές ξένων και να τον αφήσω στη φροντίδα της όμορφης συζύγου και οικογένειάς μου», γράφει ο γιατρός και εξηγεί πως δεν θα μπορεί να συμμετέχει στη φροντίδα του τους επόμενους έξι μήνες. Τέλος, ο γιατρός στέλνει στους πολίτες το εξής μήνυμα: «Απομονωθείτε κοινωνικά ή οι άνθρωποι πεθαίνουν σε δύο εβδομάδες».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share