Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο Μάρτης γίνεται... γδάρτης - Έρχεται νέα κακοκαιρία» - Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

24 Μαρτίου 2020 10:11
«Ο Μάρτης γίνεται... γδάρτης - Έρχεται νέα κακοκαιρία» - Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρτης γίνεται... γδάρτης, με την κακοκαιρία να επικρατεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό. Τσουχτερό κρύο, βροχές και χιονοπτώσεις θα έχουμε το επόμενο διάστημα, σύμφωνα και με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και να θέλει μία ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις περιοχές.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται με βροχές αλλά και χιόνια κυρίως στην κεντρική, ανατολική και δυτική Μακεδονία καθώς και σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, ενώ βελτιώνεται ο καιρός στα Δυτικά. Οι βοριάδες θα συνεχίσουν αν πνέουν με ένταση έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ ο υδράργυρος θα πέσει ακόμη και στους -2 βαθμούς με τη μέγιστη θερμοκρασία να κυμαίνεται μέχρι τους 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική θα βελτιωθεί ο καιρός σήμερα, δεν θα έχουμε άλλες βροχές αλλά συννεφιά. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα έξι μποφόρ με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ψιλόβροχο με την θερμοκρασία να φτάνει τους 9 βαθμούς.

Αύριο, 25η Μαρτίου περιμένουμε λίγες βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, βελτιωμένος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα αλλά από το απόγευμα νέα κακοκαιρία έρχεται από τα δυτικά με βροχές στο Ιόνιο που θα επεκταθούν αργότερα προς τα ηπειρωτικά. Από ότι φαίνεται και η Πέμπτη θα είναι μία βροχερή ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και την Παρασκευή περιμένουμε βροχές και καταιγίδες με ολόκληρη την εβδομάδα να έχουμε κακοκαιρία ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

«Επιδείνωση του καιρού - Έντονα φαινόμενα την Τετάρτη 25η Μαρτίου» - Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και θα έχουμε έντονα φαινόμενα από Τετάρτη 25η Μαρτίου, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου, αφού από το πρωί της Τετάρτης αναμένεται νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού. «Καμπανάκι» σήμανε και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζοντας ότι θα έχουμε μία χειμωνιάτικη εβδομάδα με κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο την πρόγνωση του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share