Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

60χρονη γιαγιά έπαιζε με την εγγονή της όταν ακούστηκε ένα "σχρατς" - Όταν δείτε την κατάληξη θα κλάψετε

Σοκ!

24 Μαρτίου 2020 07:38
60χρονη γιαγιά έπαιζε με την εγγονή της όταν ακούστηκε ένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γιαγιά της φωτογραφίας, έπαιζε με την εγγονή της όταν ακούστηκε ένα "σχρατς". Ο λόγος; Μόλις μάθετε θα πάθετε σοκ.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα περίμενε να της ακρωτηριάσουν και τα 4 άκρα της αφού έπεσε θύμα σήψης από "κόψιμο χαρτιού." Είπαν στην οικογένεια της Marguerite να ετοιμαστούν για τον θάνατό της ενώ η 60χρονη ήταν σε κώμα για 7 μέρες.

Η Marguerite από το Crosshill τελικά τα κατάφερε αλλά οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να της ακρωτηριάσουν και τα 4 άκρα της σαν αποτέλεσμα μίας θανατηφόρας μόλυνσης. Τώρα, η οικογένεια της έχει ξεκινήσει μία καμπάνια για να συγκεντρώσουν £80,000 προκειμένου να της αγοράσουν βιονικό χέρι, προσθετικά πόδια και ένα ηλεκτρικό καροτσάκι.

Η μεγαλύτερη κόρη της, είπε: "Παρατήρησε την Κυριακή πως είχε ένα πολύ μικρό κόψιμο στον δείκτη του δεξιού της χεριού. Ήταν τόσο μικρό που δεν θυμόταν καν πως το έπαθε. Έμοιαζε με κόψιμο από χαρτί." Την επόμενη μέρα φαινόταν τόσο μολυσμένο που πήγε στο φαρμακείο, αλλά εκεί της είπαν πως θα έπρεπε να το κοιτάξει σε γιατρό.

Την επόμενη μέρα όμως αισθανόταν άσχημα να κλείσει το ραντεβού και την ακριβώς επόμενη μέρα όλα άλλαξαν. Μέχρι το μεσημέρι ένιωθε πολύ άσχημα, δεν μπορούσε να περπατήσει, τα χείλη της ήταν μπλε και γινόταν γκρι, οπότε την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Εκεί της είπαν πως είχε κολλήσει σήψη. Την επόμενη μέρα την έβαλαν στην εντατική, όταν τα όργανά της άρχισαν να καταρρέουν και σαν αποτέλεσμα την έβαλαν για αιμοκάθαρση. Είπαν στην οικογένειά της πως θα την έβαζαν σε κώμα για μερικές μέρες και πως θα ξυπνούσε καλύτερα. Αλλά αφού έγινε αυτό, τους πήραν σε ένα δωμάτιο και τους είπαν να προετοιμαστούν για το χειρότερο. Την κράτησαν σε κώμα για 7 μέρες. Τελικά, την Δευτέρα στις 19 τους είπαν. πως θα έπρεπε οπωσδήποτε να της ακρωτηριάσουν τα άκρα. Ο ακρωτηριασμός των χεριών της κανονίστηκε για την Τρίτη και τα πόδια της θα γίνουν μερικές εβδομάδες μετά.

Η σήψη είναι η κύρια αιτία θανάτου από μόλυνση στον κόσμο και περίπου 40,000 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στην Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι πυρετός, ταχυκαρδία, δύσπνοια και σύγχυση. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να διαβάζετε τέτοιες ιστορίες, δείτε εδώ την 93χρονη γιαγιά που έμεινε αβοήθητη όταν πέθανε ο γιος της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share