Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στον Φλοίσβο

Σοκ!

24 Μαρτίου 2020 07:26
Θρίλερ - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στον Φλοίσβο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας 77 ετών βρέθηκε νεκρός στον Φλοίσβο.Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Π. Φαλήρου.

Ο 77χρονος ημεδαπός διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπειό Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επίσης, θρήνος επικρατεί και στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Πέθανε ο Σωτήρης Κυρίκος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο καρδιολόγος Σωτήρης Κυρίκος. Ο εκλιπών είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σοκ και στο χώρο του θεάτρου καθώς πέθανε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Ο Σωτήρης Κυρίκος, ήταν διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου από το 2014 ενώ είχε διατελέσει Επιμελητής Καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, Ειδικευόμενος Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''Ο Άγιος Ανδρέας'', Ειδικευόμενος Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, Επιμελητής Γ στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και Αγροτικός Ιατρός στο

Με την σύζυγό του Μαρία είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Γιώργο το οποίο λάτρευε. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα (23/3) στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο πρώτο Νεκροταφείο Πατρών.

Παγκόσμιος θρήνος - Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (photo-video)

Παγκόσμιος θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς ένας από τους θρύλους της αμερικανικής country μουσικής, ο τραγουδιστής Κένι Ρότζερς, με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Σοκ και στο χώρο του θεάτρου καθώς πέθανε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς του, «πέθανε ειρηνικά στο σπίτι από φυσικά αίτια». Με μεγάλη καριέρα, που διήρκεσε περίπου 60 χρόνια και βραβευμένος με τρία βραβεία Grammy είχε πολλές και μεγάλες επιτυχίες στις δεκαετίες του 1970 και 1980. Από τα πιο γνωστά τραγούδια του ήταν τα The Gambler, Lucille και Coward Of The County.

Το 2013 μπήκε στο Country Music Hall of Fame ενώ έχει βραβευτεί και από την Αμερικανική Ένωση Κάντρι Μουσικής για το συνολικό έργο του. Ο κορυφαίος τραγουδιστής είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2017 μετά από εξήντα ολόκληρα χρόνια στη μουσική, έχοντας ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής, όπως η jazz, η country αλλά και η ποπ μουσική με μεγαλύτερη επιτυχία του το μπλουζ κομμάτι Lady.

Στην προσωπική του ζωή ο διάσημος τραγουδιστής είχε παντρευτεί πέντε φορές αλλά από το 1997 ήταν αχώριστος με την τελευταία γυναίκα του Ουαντα Μίλλερ, η οποία είναι μόλις 52 ετών.

Μαζί απέκτησαν δύο δίδυμους γιους, τους 14χρονους σήμερα Jordan και Justin. Είχε ακόμα τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share