Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Σοκ: Κοριτσάκι πέφτει έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός κοιμάται στο τιμόνι - Η συνέχεια ανατριχιάζει

Απίστευτο!

23 Μαρτίου 2020 18:39
Σοκ: Κοριτσάκι πέφτει έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός κοιμάται στο τιμόνι - Η συνέχεια ανατριχιάζει

Σοκάρει αυτό το κοριτσάκι εκτοξεύεται έξω από το αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός κοιμάται στο τιμόνι

Το 13χρονο κορίτσι στην Κίνα το οποίο εκτοξεύτηκε από το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο πατέρας της όταν αυτός κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα το ΙΧ του να καρφωθεί πάνω σε προπορευμόμενο φορτηγό και να αρχίσει να κάνει ανεξέλεγκτα τούμπες.

Στο βίντεο από κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο καρφώνεται στο ΙΧ. Κάποια στιγμή και ενώ κάνει τούμπες, από το πίσω τζάμι εκτοξεύεται μια κοπέλα και πέφτει στο δρόμο.

Για καλή της τύχη ο οδηγός του φορτηγού που ακολουθούσε είχε άψογα αντανακλαστικά και κατάφερε με προσπάθεια να ακινητοποιήσει το βαρύ όχημα.

Η κοπέλα φαίνεται στο βίντεο να προσπαθεί να σηκωθεί, χωρίς, όμως, να τα καταφέρνει λόγω του σοκ που έχει υποστεί.

Τελικά σε βοήθειά της καταφτάνει ο πατέρας της ο οποίος έχει, επίσης, γλυτώσει χωρίς σοβαρό τραυματισμό από τη σύγκρουση.

εκτοξεύεται έξω από το αυτοκίνητο

Η κοπέλα, πάντως, υπέστη δύο κατάγματα σε αυχένα και πόδι ενώ ο πατέρας της παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Σοκ: 12χρονο κορίτσι καλεί φίλες της να κοιμηθούν μαζί - Το επόμενο πρωί την παίρνουν με χειροπέδες…

Όταν ξεκίνησε μία διαφωνία σε μία διανυκτέρευση, τα δύο κορίτσια δεν έφυγαν απλά η μία από την άλλη. Αντιθέτως, η 11χρονη έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν το άλλο κορίτσι, 12, έριξε βραστό νερό πάνω της ενώ κοιμόταν.

Την Δευτέρα, η Jamoneisha Merritt, 11, πήγε στο σπίτι της φίλης της στο Harlem της Νέας Υόρκης για να κοιμηθούν μαζί. Άρχισε να μαλώνει με την φίλη της για έναν ασήμαντο λόγο, αλλά τελικά έπεσε για ύπνο.

Ενώ η Jamoneisha κοιμόταν, το 12χρονο κορίτσι πήρε ένα δοχείο με βραστό νερό και το έριξε πάνω στο πρόσωπο, τον λαιμό και το στήθος της. Η Jamoneisha ξύπνησε ουρλιάζοντας από τον πόνο και έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Από τότε, το άλλο κορίτσι συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση. Παρόλο που είχαν διαφωνήσει, η Jamoneisha πίστευε πως μπορούσε να εμπιστευτεί το άλλο κορίτσι αρκετά ώστε να πέσει για ύπνο.

Τώρα όμως είναι στο νοσοκομείο και αναρρώνει από εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Το άλλο κορίτσι είναι υπό κράτηση.

Επειδή οι γονείς της ήθελαν να δείξουν στον κόσμο τι έπαθε η κόρη τους, κοινοποίησαν εικόνες από το καμένο της πρόσωπο.

12χρονο κορίτσι καλεί φίλες της

Αφού μάλωσαν τα δύο κορίτσια, η Jamoneisha πήγε να πέσει για ύπνο. Το άλλο κορίτσι όμως την απείλησε πως αν κοιμηθεί θα της έκανε κάτι «πολύ άσχημο.»

Εκείνη όμως δεν μπορούσε να μείνει άλλο ξύπνια. Έπρεπε να κοιμηθεί. Έτσι, έκλεισε τα μάτια της και έφυγε στην ονειρική χώρα…

Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς λεπτομέρειες για το τι τιμωρία θα της καταλογιστεί για την πράξη της.

Δείτε ακόμα: Νόμιζαν πως είναι μόνο μια ακόμα πανέμορφη κοπέλα - Δείτε το «μυστικό» που κρύβει μέσα στα ρούχα της και θα σας τρελάνει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share