Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυροβόλησαν ένα λιοντάρι γιατί... Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα

Το λιοντάρι έπεσε νεκρό!

23 Μαρτίου 2020 08:05
Πυροβόλησαν ένα λιοντάρι γιατί... Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα λιοντάρι, έχασε τη ζωή του, μετά από πυροβολισμούς. Το ζώο, είχε αποδράσει από το Εθνικό Πάρκο στο Ναϊρόμπι της Κένυα, με αποτέλεσμα να φοβίσει τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, το εντόπισαν να περιφέρεται σε συνοικία στα περίχωρα της κενυατικής πρωτεύουσας, έχοντας ήδη τραυματίσει έναν ανυποψίαστο κάτοικο. Ως γνωστόν, τα λιοντάρια είναι άγρια και πολλές φορές, έχουν φάει άνθρωπο, όπως θα δείτε εδώ.

"Δεν επιχειρήσαμε να το ναρκώσουμε, γιατί η περιοχή ήταν πολυσύχναστη και ήδη είχε τραυματίσει κάποιον",δήλωσαν. Το λιοντάρι έπεσε νεκρό από τις σφαίρες ενός δασοφύλακα, βρίσκοντας έτσι άδοξο τέλος.

7 λιοντάρια κυνηγούν έναν φακόχοιρο - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Όταν ένα λιοντάρι έχει βάλει στο μάτι έναν φακόχοιρο, δύσκολα ο τελευταίος θα καταφέρει να βγει ζωντανός. Πόσο μάλλον όταν καλείται να αντιμετωπίζει, όχι 1, αλλά 7 λιοντάρια!

Και όμως, ένας στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στην Νότια Αφρική, κατάφερε να την γλιτώσει όταν άρχισαν να τον απειλούν τα άγρια ζώα. Το παρακάτω βίντεο, είναι συγκλονιστικό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν αυτά τα βίντεο, δείτε εδώ πως ένας σκύλος "έδωσε" μάχη με 2 λιοντάρια.

Λιοντάρι πέφτει πάνω σε αυτόν τον άνδρα - Όταν μάθετε τον λόγο θα μείνετε άναυδοι

Έχετε ξαναδεί λιοντάρι να πέφτει με τέτοια δύναμη πάνω σε έναν άνδρα; Εμείς είδαμε και μείναμε άναυδοι. Το βίντεο "κόβει" την ανάσα.

Ξέρουμε, ότι το λιοντάρι είναι ένα άγριο ζώο, που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά, όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει. Μετά τα λιοντάρια που αγκάλιασαν τη γυναίκα που τα μεγάλωσε, γνωρίσαμε την Κιάρα. Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα, την οποία μεγάλωσε ένας άνδρας απ' όταν ήταν μωρό, κάπου στο Μεξικό.

Μετά από καιρό η Κιάρα, συναντά τον άνδρα που την έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά. Βέβαια, σε πολλούς, οι εικόνες αυτές θα τους έκαναν να τους κοπεί η ανάσα. Όχι, όμως, και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι Κιάρα να ευχαριστεί τον Αντόλφο που πριν πολλά χρόνια του είχε σώσει τη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share